7 dil bilen vekil ihraç edildi!

MHP'den ihraç edilen İbreç, Devlet Bahçeli hakkında tazminat davası açtı.MHP'den ihraç edilen ancak hukukiişlemleri devam eden Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, MHP Genel Başkanı Bahçeli hakkında 'sembolik olarak' 200 bin liralık manevi tazminat dava

7 dil bilen vekil ihraç edildi!

MHP'den ihraç edilen İbreç, Devlet Bahçeli hakkında tazminat davası açtı.

MHP'den ihraç edilen ancak hukukiişlemleri devam eden Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, MHP Genel Başkanı Bahçeli hakkında 'sembolik olarak' 200 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
 

BAHÇELİ YÜKSELİŞİMDEN RAHATSIZ OLDU
İrbeç, Bahçeli'nin, kendisinin Anadolu'daki gezilerinden rahatsız olduğunu ifade etti.

"Sayın Genel Başkan bu gezilere aşırı tepki verdi" diyen İrbeç, şöyle konuştu: "Öyle tepki verdi ki 'disiplinsiz', 'dengesiz', 'siyasi mayın', 'provokatör' dedi. 'Mayın' da diyor bana aynı zamanda.

Bu sözler, benim vatandaş ve parti nezdinde yükselişimi ve genel başkan adaylığımı önlemek ve aynı zamanda da parti içerisindeki hizmetlerimi önlemek için. Bahçeli, ağır hakaret içeren sözcüklerle mesleki itibar ve onurumu aşağılayarak, temsil ettiğim yurttaşlar önünde beni aşağıladı ve zarara uğrattı.

Bu aleni suçlamaların hukuk anlamı çok nettir. Kendisine sembolik olarak 200 bin TL tutarında manevi tazminat davası açtık."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset