4+4+4 kimin desteğiyle çıktı?

Meclis başkanlığı seçimide yaşanan tartışmalar ve hararetlenen siyasi ortam üzerine CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun da açıklama yaptı.MHP'nin seçimde AK Parti'ye destek olduğu ima edilen açıklamada 4+4+4 yasasının kim tarafından desteklenerek çıkarıldı

4+4+4 kimin desteğiyle çıktı?

Meclis başkanlığı seçimide yaşanan tartışmalar ve hararetlenen siyasi ortam üzerine CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun da açıklama yaptı.

MHP'nin seçimde AK Parti'ye destek olduğu ima edilen açıklamada 4+4+4 yasasının kim tarafından desteklenerek çıkarıldığı sorusu dikkat çekti.

İşte o açıklama;

Genel Merkezler düzeyinde yürütülen tüm görüşmeler konusunda; biz Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak ilçe başkanlarımızın, il başkanlarının yani tüm örgütünün düşüncesini alan ve bu düşünceleri yok saymayan bir Genel Başkana sahibiz.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde o günün konjektürel koşullarında aday gösterilen Sayın Ekmeleddin İHSANOĞLU çatı adayımızdı. Şimdi bu günde o günler üzerinden konuşurken yada yazarken “haddini bilmek” “terbiyenizi takının” demek Trabzon özelinden Türkiye’ye seslenirken bize yakışmaz.

Tüm Türkiye’yi geleceğimizi ilgilendiren bu önemli konularda taşradan gerginlik yaratmanın kimseye yararı yoktur.

Ancak bir örnekleme;

4+4+4 yasası kimin desteğiyle çıkmıştır? Bu da söylemek istediğimin özetidir.

Kendi tabanlarından gelen tepkilere kulak vermeleri gerekirken Cumhuriyet Halk Partisinin kimi ihraç edip etmeyeceği gibi söylemler siyasi etik kurallarına uymamaktadır.

Saygılarımla Trabzon Kamuoyuna duyurulur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset