34 il başkanı istifa etti

Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan CHP Sözcüsü Bihlun Tamaylıgil, geçen hafta CHP Merkez Yönetim Kurulunca bir tavsiye kararı alındığını belirterek 10 Ocak 2011 tarihi itibarıyla örgütsel yapının yönetim kademelerinde yer

34 il başkanı istifa etti

Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan CHP Sözcüsü Bihlun Tamaylıgil, geçen hafta CHP Merkez Yönetim Kurulunca bir tavsiye kararı alındığını belirterek 10 Ocak 2011 tarihi itibarıyla örgütsel yapının yönetim kademelerinde yer alan partililerin milletvekili adayı olabilmeleri için istifa etmelerinin istendiğini hatırlattı.

Yaklaşık 34 il başkanının istifa ettiğini dile getiren Tamaylıgil, İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek'in de istifa ettiğini söyledi. İstanbul'un bir an önce çalışmalarını ve örgütlenmesini gerçekleştirecek bir sürece başlayacağını dile getiren Tamaylıgil, İstanbul İl Başkanlığına Nebil İlseven'in atanmasına MYK tarafından bugünkü toplantıda kararlaştırıldığını açıkladı.

Seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için istifa eden CHP il başkanlarından bazıları şöyle;

Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş,

Gaziantep İl Başkanı Hasan Öztürkmen,

Amasya İl Başkanı Melik Derindere,

Sakarya İl Başkanı Cem Hatunoğlu,

Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba,

Bilecik İl Başkanı Erdoğan Tüfenkçi,

Çorum İl Başkanı Tufan Köse,

Adıyaman İl Başkanı Ali Murat Bilgiç,

Kayseri İl Başkanı Enver Özdemir,

Erzurum İl Başkanı Tuncer Aktaş,

Yalova İl Başkanı Ertan Şener,

Karaman İl Başkanı Osman Nuri Koçak,

Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş,

Denizli İl Başkanı Zafer Gönenç,

Yozgat İl Başkanı Ali Keven

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset