“30 Mart yanlızca yerel seçim olmayacak“

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, 30 Mart seçimlerinin, sadece yerel bir seçim olmayacağını söyledi.İşler, “Birileri bizi yolsuzlukla itham etmeye kalkıyorlar. Bize yalan, iftira atıyorlar halbuki CHP Genel Başkanı, SSK Genel Müdürlüğü yaptı o zaman SSK

“30 Mart yanlızca yerel seçim olmayacak“

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, 30 Mart seçimlerinin, sadece yerel bir seçim olmayacağını söyledi.

İşler, “Birileri bizi yolsuzlukla itham etmeye kalkıyorlar. Bize yalan, iftira atıyorlar halbuki CHP Genel Başkanı, SSK Genel Müdürlüğü yaptı o zaman SSK’yı batırmak SSK’yı zarara uğratmaktan dolayı mahkemeyi verildi. Bu mahkemelerden yolsuzluktan ne ile kurtuldu, o zamanki Rahşan affı ile kurtuldu” dedi.

AK Parti Kızılcahamam Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışa, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan adayı Mühittin Güney katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İşler, 30 Mart seçimlerinin sadece bir yerel seçim olmayacağının altını çizerek, “Allah’ın izniyle bu seçim Türkiye’nin kader seçimine dönüştü. Bundan dolayı önemli bir sınav vereceğiz. Kızılcahamam olarak, Ankara olarak, Türkiye olarak önemli bir sınav vereceğiz ve şimdiden bu sınavla başarılı çıkacağımıza olan inancımız tamdır. Meydanlar bunların göstergesidir. 12 Haziran’da Milletvekili seçildiğimde ilk olarak Kızılcahamam da doğalgaz dağıtımı olacak demiştim, artık Kızılcahamam da evlerimizde doğalgaz var. Kızılcahamam’ı öncelikle teşvikte öncelikli ilçeler arasına aldık. Ankara’nın teşvik alan yenge ilçesi Kızılcahamam oldu. Kızılcahamam’ın 5 yıl içersinde kaderi değişecek. Biz hep şunu söyledik, ‘üçlü olalım güçlü olalım’ dedik” diye konuştu.

"KIZILCAHAMAM BU DÖNEMDE TARİHİ BİR DÖNEM YAŞIYOR"

İşler, “Kızılcahamam bu dönemde tarihi bir dönem yaşıyor. İlk defa Kızılcahamam’da bir bakan çıktı, hem de başbakan yardımcısı çıktı. Başbakanımıza Kızılcahamam halkı olarak ne kadar teşekkür etsek azdır. Kızılcahamam 50 yataklı modern hastaneye de kavuşacak. Bu seçim farklı bir seçim olacak, milletimiz 3 Kasım 2002’de Türk baharını başlattı. Sandıkta adeta devrim yaptı. Çaresiz, aciz, başarısız siyasetçileri sandığa gömdü, elinin tersi ile siyaset sahnesinin dışına itti ve Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ı iktidara getirdi. Biz iktidara gelirken boş vaatlerde bulunmadık. Biz iktidara gelirken yapabileceklerimizi söyledik vaat etik ve onları yaptık. Yaptıkça da sizler bizleri bizi desteklediniz 2007’de tekrar iktidara getirdiniz 11 puan oyumuzu arttırarak 2011’de de de tekrar oyumuzu arttırarak yüzde 50 ile bize iktidara getirdiniz. Gücümüzü sizden alıyoruz, başka yerlere sırtımızı dayamadık” şeklinde konuştu.

Türkiye’yi Türkiye’ye yakışır modern hastaneler ile donattıklarını ifade eden İşler, “Ankara’da hem Etlik’ de hem Bilkent’te iki tane şehir hastanesinin temelini attık. Her biri 3 bin 500 yataklı hastane olacak. Bunlar bizim 2023 hedeflerimiz arasında bunları teker teker gerçekleştireceğiz. Birileri bizi yolsuzlukla itham etmeye kalkıyorlar. Bize yalan, iftira atıyorlar halbuki CHP Genel Başkanı, SSK Genel Müdürlüğü yaptı o zaman SSK’yı batırmak SSK’yı zarara uğratmaktan dolayı mahkemeyi verildi. Bu mahkemelerden yolsuzluktan ne ile kurtuldu, o zaman ki Rahşan affı ile kurtuldu. Yoksa ceza alacaktı, kendisi yolsuzluğun imarı olan bir şahıs bizi AK Parti’yi karalamak için bizi yolsuzlukla suçluyor. Yolsuzluk olsaydı bu hizmetler olur muydu? Soruyorum size bu hizmetler gelir miydi?” ifadelerini kullandı.

İktidara geldiklerinde ülkede çetelerin olduğunu vurgulayan İşler, şöyle devam etti:

"Son zamanlarda bir baktık ki paralel çete çıktı. Devletin içine sinmiş adeta kanser hücresi gibi bütün damarlara her yere sinmiş bir hücre ile karşı karşıya kaldık. Şimdi Allah’ın izniyle bu çete ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Türk Devletini, Türk Cumhuriyetini bu çetelere bırakmayacağız. Bu çetenin de elinden kurtaracağız. Bizler iktidara geldiğimizde vesayet sistemi vardı, bu vesayet sisteminden Türkiye’yi kurtardık. Şimdi son günlerde 17 Aralık operasyonu diye bir operasyon başlattılar. Bu da bir askeri yargı darbe girişimiydi, yargı vesayetiydi, biz bu ülkeyi sizlerden aldığımız destek ile askeri vesayetten ve bürokratik vesayetten kurtardık. Şimdi yargı vesayetinden de ülkemizi kurtarıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset