3 dönem kuralı kaldırılıyor mu ?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik 3 dönem kuralıyla ilgili, “Tabanımız kuralın değişmesi için baskı yapıyor” dedi. Hüseyin Çelik, Hatay’da eski Adalet Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’in proje tanıtım toplantısı

3 dönem kuralı kaldırılıyor mu ?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik 3 dönem kuralıyla ilgili, “Tabanımız kuralın değişmesi için baskı yapıyor” dedi.
 
Hüseyin Çelik, Hatay’da eski Adalet Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’in proje tanıtım toplantısına katıldı. 3 dönem kuralının 2015 seçimi için geçerli olduğunu belirten Çelik, “Anayasa kuralı değil. Tabanımız kuralın değişmesi için baskı yapıyor. Konuyu hiçbir kurulumuzda görüşmedik. Üç ay sonra ne olacağı belli olmaz. YSK’ya listeleri vermeden bir saat önce kuralı kaldırırsanız , bu yürürlüğü girer” şeklinde konuştu.
 
Çelik, bu kuralla ilgili Türkiye’nin kaygı duymaması gerektiğini belirterek, siyasette 24 saatin uzun bir zaman olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler