"2014'te iktidar CHP!"

CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Trabzonlu ve Trabzonspor eski yöneticisi Ekrem İmamoğlu, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı ve CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma programına katılarak partilileri

"2014'te iktidar CHP!"

CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Trabzonlu ve Trabzonspor eski yöneticisi Ekrem İmamoğlu, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı ve CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma programına katılarak partililerin bayramını kutladı. İmamoğlu, ayrıca Beylikdüzü protokolünün bayramlaşma programına da katılım gösterdi.

CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi’nin de katıldığı ilçe örgütü programı, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç’in konuşmasıyla başladı. Konuşmasında, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğine dikkat çeken Yaşar Genç, ülkeyi aydınlık yarınlara ulaştırmanın tek yolunun birlik olup kenetlenmekten geçtiğine vurgu yaptı.

CHP’nin Beylikdüzü’nde bir dahaki kurban bayramı bayramlaşmasını CHP Beylikdüzü Belediye Başkanının da katılımıyla kutlayacaklarına yürekten inandığını dile getiren Yaşar Genç, “Darılmadan, küsmeden birbirimize sarılarak bir seçim kampanyası yürüteceğiz ve partimizi Beylikdüzü’nde iktidar yapacağız” şeklinde konuştu.

Bayramlaşma programında söz alarak tüm parti üyelerinin Kurban Bayramı’nı kutlayan Ekrem İmamoğlu ise, “2014’te Beylikdüzü’nde iktidarız, şüpheniz olmasın” dedi. Parti üyelerine birlik ve beraberlik çağrısında bulunan İmamoğlu, “İyi niyetle, hoşgörüyle hareket edildiği takdirde çözülmeyecek sorun olmaz” dedi.

CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, ilçe örgütündeki programın ardından Beylikdüzü protokolünü bayramlaşma merasimine katıldı. Daha sora CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın bayramlaşma programına katılarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Milletvekilleri, CHP İl yöneticileri ve çok sayıda partilinin bayramını kutladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset