" AKP'lileri Saf mı Sanıyorsun?"

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.İşte Bahçeli'nin konuşmasının satır başları:FETRET DÖNEMİNDEYİZTürkiye yaklaşık 10,5 yıldır karanlık bir dönemin ve fetret döneminde kalmıştır. AKP döneminde milletimizin aleyhine olacak ne v

" AKP'lileri Saf mı Sanıyorsun?"

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

İşte Bahçeli'nin konuşmasının satır başları:

FETRET DÖNEMİNDEYİZ

Türkiye yaklaşık 10,5 yıldır karanlık bir dönemin ve fetret döneminde kalmıştır. AKP döneminde milletimizin aleyhine olacak ne varsa harekete geçirilmiştir. Türkiye karmaşık ilişkilerle ağır bir ortama mahkum edilmiştir. Kardeşlik ve dayanışma yıpranmıştır. Son 10,5 yılda doğruluk gerilemiş, yalan ilerlemiştir.

TÜRKİYELİLİK SAÇMALIĞI

Milli kimlik zayıflamış, Türkiyelilik saçmalığı ortaya çıkmıştır. Türkçe küçümsenmiş anadil saçmalığı ortaya çıkarılmıştır. Federasyon gibi söylemler ortaya çıkmıştır. Psikolojik harekatlar akılalmaz dedikodular çıkmıştır. Hükümet ihaneti masumlaştırmak amacıyla her pis tezgahtan istifade etmiştir.

Başbakan ve hükümetinin en sık müracat ettiği konu ise analarımızın gözyaşlarıdır. Analar ağlamasın sözü PKK pazarlığının paratoneri olmuştur. Bir sığınak olmuştur. 1 Ağustos 2009'da başlatılan sürekli isim değiştirilen son olarak Milli Birlik ve Kardeşlik adını alan PKK açılımı başlamıştır.

ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN

Anaların gözyaşlarını teröristlerin çıkarlarıyla eş tutanlara yazıklar olsun Analar ağlamasın temennisiyle kirli niyetlerine mazeret arayanlara en net cevap anneler tarafından verilecektir.

Analar ağlamasın sözünü PKK masasında harcayanlara sesleniyorum ki yazıklar olsun. Terör düşkünlerine yeni mandacılara haykırıyorum ki hepinize yazıklar olsun. Cenab-ı Allah sizleri bildiği gibi yapsın. Annelerimizin emekleri paha biçilemezdir. Yüce dinimiz İslam cennetin annelerin ayağı altında olduğunu müjdelemiştir. Ecdadımızın beşiklerini de anneler sallamıştır.
Bize en garip gelen de sözde barış ve huzur laflarının edildiğin bir dönemde teröristler şehre inmiştir. Bayramlaşma ve helalleşme sözleri bir sonuç doğurmamıştır. Bizim açımızdan ilginç olan da işçi sendikalarının başındakilerin yangına körükle gitmeleridir. Bunlardan bazıları akil insan üyesidir. Anlaşılan o ki bunların akılları kendilerine bile yetmemiştir.

1 MAYIS

Hükümet 1 Mayıs kutlamalarına katılanlara orantısız güç kullanarak Türkiye'yi üçüncü dünya ülkesi görünümüne düşürmüştür.

1 Mayıs'ta hükümetin ön görülemez tutumlarıyla olaylar çıkmıştır. Kalabalığın arasına sızan bölücü unsurlar zehir saçmışlardır. Bu arada yasadışı bir örgüt üyesi olarak gösterilen 17 yaşındaki bir kızın başına gaz bombası isabet etmiş ve 1 Mayıs bayramdan çıkmıştır. Günlerdir bu kızın elindeki sirke mi molotof mu olduğu tartışılmış, diğer provokatörlerin bulunması gerekirken olay magazinleştirilmiştir.

Taksim inatlaşması Türkiye'yi germiş ve huzur kaçırmıştır. 1 Mayıs günü çirkin tablodan AKP ve herkes gereken dersleri çıkarmalıdır. Emniyet güçlerimizi topyekün suçlamak doğru bir yaklaşım değil. Toplumsal güvenliği temin etmekten aciz iktidar anlayışıyla daha nereye kadar gidilecektir? Başbakan ve hükümeti başarısızlığın markası haline geldiğini anlamalılar.

BAŞBAKAN'A ABAKÜS ÖNERİSİ

63'lüklere tepki gösterenlerin 4 bin 980 kişi olduğunu söylemiştir. Ey Başbakan ya sen işlem bilmiyorsun yeniden abaküs başına oturman gereklidir, ya da birileri seni fena kandırıyor.

63'lükler bölücülüğe göz kırparken milli değerlerimizi dağlamaktadır. Türk milletinin vakarından ürkmekte ve tepkileri değersizleştirmeye yeltenmektedirler. Tarih boyunca Türk milleti bozguncularla karşı karşıya kalmıştır. Bunların nesli tükenmemiştir. Türklüğe hasımlık bunların müşterek özelliğidir. Yüce dinimiz ne çektiyse bunların elinden çekmiştir.

AKP'YE OY VERENLERİ SAF MI SANIYORSUN

İmralı canisi Türkiye'ye getirildiğinde MHP işbaşında değildir. Yargılanmaya başlandığı Mayıs 1999'da da yaptığı cinayetler sorulmuştur. Nasıl bir yalan batmışsın ki sorgulama ile pazarlığı birbirine karıştırıyorsun. Sen AKP'ye oy verenleri saf mı sanıyorsun

SEN KİME BAĞLISIN?

Pazarlık yapa yapa senin gözün bir şey görmemekte, kafan bir şey almamaktadır. MHP'yi zedelemek Başbakan'ın çapını aşacak. Sayın Başbakan asıl sen nereye bağlısın. İmralı'ya bağlısın Kandil'e mi bağımlısın? Kimler tarafından yetkilendirildin? Bu hallere nasıl düşürüldün? Sen Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı mısın yoksa BOP'un eşbaşkanı mısın?

PKK'LILARI SEYRETMEK SUÇTUR

Bu referandum Türkiye'nin varlığını oyladığı bir seçim olacaktır. Yakın gelecek bu kadar tehlikelere gebedir. Atılması planlanan adımlar anayasal bir suçtur. Hükümet iradesinin devleti dönüştürmeye yetkisi bulunmamaktadır. Bu yüzden PKK'lıların 5'erli gruplar halinde sınır dışına gidişini seyretmek suçtur ve uyarmak isterim ki bu sorumluluktan hiçbir kurum muaf olmayacaktır.

Yarın başlayacağı iddia edilen PKK'lıların gitmesine hukuk kaidelerin neresinde vardır? Sınırlarımızda cirit atanlara güle güle demek nasıl bir teslimiyettir? Bu gelişmelerin hiçbir noktasında MHP destek olmayacak ve en önemlisi sessiz kalmayacaktır.

MHP'NİN OY ORANI

Türk milleti kaderine sahip çıkacak ve çözülmeye ve yıkıma müsade etmeyecektir. Erdoğan gün gelecek çark edecek ama yaptıklarının vebalinden kurtulamayacak. Milliyetçilik yükselmektedir. Türk milleti bu defa MHP'de karar kılacağının işaretini vermektedir. Süreç anketleri asılsızdır. Ve gerçek anket meydanlardadır.

Şunlardan herkes emin olsun ki kimse İmralı canisinin affını göremeyecektir. Kimse Kürt kardeşlerimi PKK'ya kuyruk yapamayacak. Hiçkimse PKK'nın Türkiye'yi rehin almasına şahit olamayacaktır. Aziz şehitlerimizin kemiklerini sızlatamayacaktır. Bunun güvencesi MHP'dir.

GALATASARAY'I KUTLADI

Bu düşüncelerle Spor Toto Süper Lig'in bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ı da bir Beşiktaşlı olarak tebrik ediyorum

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset