Sivasspor deplasmanda kazandı

Spor Toto Süper Lig 18. haftasında Gaziantepspor'a konuk olan Sivasspor, geriye düştüğü maçı çevirmeyi bildi ve sahadan 3-1 galip ayrıldı. Bu sezon kötü sonuçlar alan ve ligin dibinden kurtulmayı hedefleyen Sivasspor, zorlu Gaziantepspor deplasmanında Muh

Sivasspor deplasmanda kazandı
Spor Toto Süper Lig 18. haftasında Gaziantepspor'a konuk olan Sivasspor, geriye düştüğü maçı çevirmeyi bildi ve sahadan 3-1 galip ayrıldı.
 
Bu sezon kötü sonuçlar alan ve ligin dibinden kurtulmayı hedefleyen Sivasspor, zorlu Gaziantepspor deplasmanında Muhammet Demir'in 27. dakikadaki golüyle 1-0 geriye düştü.
 
İlk yarısı bu skorla sona eren maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Michael Eneramo, Sivasspor'un hücum hattına hareket getirdi. Karşılaşmanın 54. dakikasında Aatif Chahechouhe penaltıdan attığı golle skoru 1-1'e yapan isim oldu.
 
Gaziantepspor'da penaltıya sebep olan Gilles Binya kırmızı kart görerek oyun dışında kalırken 56'da sahneye çıkan İbrahim Akın, eski takımını yıktı ve Sivasspor'u 2-1 öne geçirmeyi başardı.
 
Mücadelenin 76. dakikasında ise Sivasspor'un tecrübeli ismi Kadir Bekmezci attığı golle maçın sonucunu belirledi ; 3-1. Sivasspor bu galibiyetle puanını 17 yaparken Gaziantepspor 24 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler