Şırnak’ta askere roketli saldırı !

Şırnak’ın İdil ilçesinde, bir grup terörist jandarma karakoluna 4 ayrı noktadan roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı.Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde İdil Merkez Jandarma Bölük Karakol Komutanlığı’na PKK’lılar tarafından roketatar ve uzu

Şırnak’ta askere roketli saldırı !

Şırnak’ın İdil ilçesinde, bir grup terörist jandarma karakoluna 4 ayrı noktadan roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı.

Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde İdil Merkez Jandarma Bölük Karakol Komutanlığı’na PKK’lılar tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı. Saldırıya askerin anında karşılık vermesi ile kısa süreli çatışma yaşandı.

Çatışmada can kaybı ya da yaralanan olmazken, teröristler gecenin karanlığından faydalanarak kaçtı. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler