Şirince'de "eroin" kıyameti

 Medya'da "kıyametin kopmayacağı yer" olarak gösterilen 2 yerden biri olan İzmir'in Şirince kasabası yolunda 50 kilo eroin yakalandı.   Gaziantep polisi uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptığı başarılı operasyonda İzmir’in Şirince köyüne götürüldüğü iddia

Şirince'de "eroin" kıyameti

 

Medya'da "kıyametin kopmayacağı yer" olarak gösterilen 2 yerden biri olan İzmir'in Şirince kasabası yolunda 50 kilo eroin yakalandı. 
  
Gaziantep polisi uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptığı başarılı operasyonda İzmir’in Şirince köyüne götürüldüğü iddia edilen 50 kilo eroin maddesini ele geçirdi
 
Edinilen bilgiye göre Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Gaziantep Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik bir operasyon başlattı.
 
Günler süren operasyon sırasında polis uyuşturucu tacirlerini adım adım takip etti. Uyuşturucu maddenin Van’da bir TIR’a yüklendiği bilgisine ulaşan polis operasyon için düğmeye bastı. TIR’ın Gaziantep üzerinden İzmir istikametine gideceğini öğrenen polis otobanda kontrol noktası oluşturdu. TIR’ı Gaziantep Adana Otoban yolunda durduran polis yaptığı ilk incelemelerde her hangi bir suç unsuruna rastlamadı. Bunun üzerine narkotik köpeği Zora devreye sokuldu. Narkotik köpeğinin kısa sürede tepki verdiği noktaya yoğunlaşan polis burada gizlenen paketler halindeki eroini tek tek çıkardı. Bu sırada günlerdir uyuşturucu tacirlerini yakalamak için görev başında olan polisin sevinci yüzlerine yansıdı. Zulayı açan polis TIR sürücüsünü gözaltına aldı.
 
Yapılan araştırmalar sonucunda eroinin Maya takvimine göre 21 Aralık'ta kopacağına inanılan kıyametten etkilenmeyecek olan İzmir’in Şirince köyüne götürüleceği ve burada piyasaya sürüleceği ileri sürüldü.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem