Sinem ve Kenan Artık Kameralardan Kaçmıyor

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, önceki gün İzmir-Çeşme otobanında görüntülendi. Sinem Kobal bu kez kameralara el sallayarak rahat tavırlar sergiledi.OBJEKTİFLERDEN KAÇMIYORGözlerden uzak yaşadıkları aşk geçen ay Londra'nın Heathrow Havalimanı'nda el el

Sinem ve Kenan Artık Kameralardan Kaçmıyor

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, önceki gün İzmir-Çeşme otobanında görüntülendi. Sinem Kobal bu kez kameralara el sallayarak rahat tavırlar sergiledi.

OBJEKTİFLERDEN KAÇMIYOR

Gözlerden uzak yaşadıkları aşk geçen ay Londra'nın Heathrow Havalimanı'nda el ele görüntülenmeleriyle ortaya çıkan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, artık objektiflerden kaçmıyor.

sinem-ve-kenan-artik-kameralardan-kacmiyor-7562930_971_m.jpg

ÇEŞME YOLUNDA GÖRÜNTÜLENDİLER

İngiltere dönüşü birkaç günlüğüne Marmaris'e giden çift, önceki gün de Çeşme yolundaydı. İki ünlü oyuncu, İzmir-Çeşme otobanında, üstü açık Porsche otomobilleri içinde objektife yansıdı. Son derece rahat görünen İmirzalıoğlu ve Kobal, habercileri fark edince kaçmak yerine el salladı.

sinem-ve-kenan-artik-kameralardan-kacmiyor-7562930_1712_m.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem