Şimdi sıra sende M'bia

Yaklaşık 20 günlük bir sürecin ardından Trabzonspor’a nihayet 3 yıllık resmi imzayı atan Mbia, Antalya’da kendisini almaya gelen yöneticiler ve sportif direktör Süleyman Hurma ile uzun uzun sohbet imkanı da buldu.  Bordo-Mavili ekibin idarecileri, Kamerun

Şimdi sıra sende M'bia
Yaklaşık 20 günlük bir sürecin ardından Trabzonspor’a nihayet 3 yıllık resmi imzayı atan Mbia, Antalya’da kendisini almaya gelen yöneticiler ve sportif direktör Süleyman Hurma ile uzun uzun sohbet imkanı da buldu. 
 
Bordo-Mavili ekibin idarecileri, Kamerunlu futbolcuya, “Bu transfer için gerçekten hem çok uğraştık hem de çok eleştiri aldık. Ancak senin ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Şimdi sıra sende. Yapacaklarınla bizim emeklerimizin karşılığını vereceğinden kuşkumuz yok” mesajlarını verdi.
 
Yanal ile konuşturdu
 
Sportif direktör Süleyman Hurma da Mbia’ya her fırsatta Trabzonspor’u, şehri ve gelecek sezon hedeflerini anlattı. Bu arada Mbia’yı kutlayan ilk isimlerden birinin teknik direktör Ersun Yanal olduğu öğrenildi. Deneyimli hocanın imzadan sonra yeni yıldızıyla telefonda görüştüğü ve kısa süreli sohbe ettiği bildirildi. Mbia’nın Hollanda kampının başından itibaren takımla birlikte olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor