Şimdi sıra Beşiktaş'ta!

Galatasaray'ı yenerek Avrupa yolunda önemli bir engeli aşan ve rakibine şampiyonluk yarışında darbe vuran Trabzonspor'da keyifler yerinde... Başkan yardımcısı Ali Uzunay, önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Biz maç sonucu sevincimizi, coşku

Şimdi sıra Beşiktaş'ta!
Galatasaray'ı yenerek Avrupa yolunda önemli bir engeli aşan ve rakibine şampiyonluk yarışında darbe vuran Trabzonspor'da keyifler yerinde...
 
Başkan yardımcısı Ali Uzunay, önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Biz maç sonucu sevincimizi, coşkumuzu yaşadık. Başkalarının ne kaybettiği değil bizim ne kazandığımızdır önemli olan" dedi. Hakemin, es geçtiği pozisyonları vermesi halinde işi ilk yarıda bitireceklerini belirten Uzunay, şöyle devam etti: 
 
Zerre kadar ilgilendirmez 
"Ersun hocamızın da yerinde ve zamanında değişiklikleri iyi oldu. Galatasaray taraftarından da tepkiler aldık. Onları da takip ediyoruz. Trabzonspor sahaya çıkar futbolunu oynar, yenmek için her şeyi gösterir. Bu kime yarar bizi ilgilendirmez. Aslanlar gibi oynadık. Bu noktadan sonra sonucun kime yaradığı bizi zerre kadar ilgilendirmez. Kimin şampiyon olacağı da umurumuzda değil. Beşiktaş'ı da yeneceğiz. İlk maçtaki yenilgi bizi çok üzmüştü. Rövanşı alacağız." 
 
Yanal'a biz izin verdik 
Teknik direktör Ersun Yanal'a olan güvenlerinin tam olduğunu ifade eden Uzunay, şöyle konuştu: "Ersun hocamıza geçtiğimiz hafta içerisinde Avrupa'ya maç izlemeye gittiği için yapılan eleştiriler haksızdır. Sokak dili bunlar. Yurt dışında da görmemiz gereken oyuncular vardı. Gelecek sezon kuracağımız kadro için gidip maç izledi, biz de onayladık." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler