Şimdi de hedef Mehmet Ekici!

Trabzonspor'un sezon başında Werder Bremen'den transfer ettiği ve  attığı frikik golleriyle yıldızını parlatan Mehmet Ekici için İstanbul basını şimdiden harekete geçti. Trabzonspor'da parlayan her ismi İstanbul kulüplerine pazarlamak için yer arayan İsta

Şimdi de hedef Mehmet Ekici!
Trabzonspor'un sezon başında Werder Bremen'den transfer ettiği ve  attığı frikik golleriyle yıldızını parlatan Mehmet Ekici için İstanbul basını şimdiden harekete geçti.
 
Trabzonspor'da parlayan her ismi İstanbul kulüplerine pazarlamak için yer arayan İstanbul basını bu kez hedef olarak Mehmet Ekici'yi seçti. Ortalığı karıştırmak için haber pompalamaya başlayan basın Mehmet'in İstanbul'a gidebileceğini ima etti.
 
Daha önce bir çok futbolcusunun İstanbul takımlarına gittiği gündeme getirilirken Mehmet'in de kafasını karıştırmaya yönelik haberlerle Trabzonspor zor duruma sokulmaya çalışıyor.
 
Buna karşın  Ekici’nin Trabzon'da mutlu olduğu bilinirken yakın çevresine de,  “Türkiye’de hiçbir takıma gitmeyi düşünmüyorum. Özellikle İstanbul takımlarına gitmeyeceğim. Eğer Avrupa ’nın önemli bir kulübünden teklif alırsam o zaman gitmeyi düşünürüm. Burada da mutluyum. Kendimi iyi hissediyorum ve huzurluyum. İstanbul ’a gidip huzursuz olmak istemem” ifadelerini kullandığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor