Silikonları patlamiş,tokat atmıştı!

Bir zamanların ünlü oyuncusu Sevda Demirel artık sakin bir hayat yaşıyor. Hande Ataizi'ye attığı tokat ve silikonlarının patlamasıyla bir dönem çok konuşulan Demirel'in, artık kameralardan uzak bir yaşamı var.KENDİ İŞİNİ KURDU90'lı yılların en cesur kadın

Silikonları patlamiş,tokat atmıştı!

Bir zamanların ünlü oyuncusu Sevda Demirel artık sakin bir hayat yaşıyor. Hande Ataizi'ye attığı tokat ve silikonlarının patlamasıyla bir dönem çok konuşulan Demirel'in, artık kameralardan uzak bir yaşamı var.

KENDİ İŞİNİ KURDU

90'lı yılların en cesur kadınlarından biri olan Demirel, kendi işini kurdu. Şarkıcılık da yapan oyuncu, Kadıköy Kozyatağı'nda bir güzellik merkezi açtı. Dövme ile saç ekimi yaptıklarını da söyleyen Demirel, "Erkeklerin büyük korkusu kelliği engelleyeceğiz" dedi. Her zaman sakin bir yaşam sürdüğünü ancak televizyon önünde böyle anlaşılmadığı ifade eden ünlü oyuncu, medyadan sıkıldığını da belirtti.

YILLARDIR KONUŞULUYOR

Demirel bu konu üzerine "Hande Ataizi'ye attığım tokat 13 yıldır konuşuluyor. Hadi biriniz çıktıpta yalan deyin." dedi.

sevda-demirel-magazin-dunyasindan-tamamen-koptu-7350354_6962_m.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler