Silahlı soygun davasında karar!

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde, bıçak ve kurusıkı tabanca ile bir akaryakıt istasyonunu soyduğu iddia edilen 2 sanığa 5'er yıl hapis cezası verildi.   Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya "Silahlı soygun yapmak" suçlamasıyla tutuklu yargılanan Osma

Silahlı soygun davasında karar!
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde, bıçak ve kurusıkı tabanca ile bir akaryakıt istasyonunu soyduğu iddia edilen 2 sanığa 5'er yıl hapis cezası verildi.
 
Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya "Silahlı soygun yapmak" suçlamasıyla tutuklu yargılanan Osman Ervan ve Kerem Kadogan ile mağdurlar ve avukatları katıldı.
 
Sanıklardan Ervan, savunmasında, olaydan dolayı pişman olduğunu belirterek, "Suçumu itiraf ediyorum. Bir cahillik yaptım. Zararı da karşıladım" ifadesini kullandı.
 
Sanık Kadogan da yaptığından pişman olduğunu ve iş yeri sahibinin zararını karşıladıkları kaydetti.
 
Mağdurlarından Ahmet B. ise sanıklardan şikayetçi olmadığını belirterek, "Olay gecesi yüzünde kadın çorabıyla elinde bıçak olan bir kişi içeri girdi. Paraların nerede olduğunu sordu. Ben de paraların alındığını, burada olmadığını söyledim. Bu sırada diğer kişi girdi. İş yerindeki 21 bin lirayı aldılar. Kaçarken 9 bin lirasını düşürdüler. Osman'ı sesinden tanıdım. Durumu polise bildirdik. Sanıklar daha sonra zararı karşıladı" diye konuştu.
 
Osman Ervan ve Kerem Kadogan'ı 5'er yıl hapse mahkum eden mahkeme heyeti, daha sonra tutuklu bulundukları süreyi göz önüne alarak sanıkların tahliyesine karar verdi. 
 
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 11 Ekim'de bir akaryakıt istasyonunda Ahmet B'yi kuru sıkı tabanca ve bıçakla tehdit edip 21 bin lirayı alarak kaçan, yüzlerini kadın çorabı ve kapüşonla kapatan 2 kişi, bu sırada 9 bin lirayı düşürmüştü. Soygunu gerçekleştirilen kişilerin aynı istasyonda çalışan Osman Ervan ile arkadaşı Kerem Kadogan olduğu belirlenince yakalanan sanıklar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler