Silahlı Kavga: 2 Yaralı - Konya haberleri

Olay, Konya'nın Kuşçu Mahallesi İmaret Sokak üzerinde meydana geldi. Plakası henüz tespit edilemeyen beyaz renkli bir otomobil ile 63 YR 474 plakalı kamyonet sürücüsü Mustafa Yalçın (49) araçtan inerek henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga etmeye başladı

Silahlı Kavga: 2 Yaralı - Konya haberleri

Olay, Konya'nın Kuşçu Mahallesi İmaret Sokak üzerinde meydana geldi. Plakası henüz tespit edilemeyen beyaz renkli bir otomobil ile 63 YR 474 plakalı kamyonet sürücüsü Mustafa Yalçın (49) araçtan inerek henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga etmeye başladı.

Kavganın büyümesi üzerine beyaz araçtaki sürücü silahını çekerek diğer aracın sürücüsü Mustafa Yalçın ve yanında bulunan Recep Yalçın'a kurşun yağdırdı. Olay sonrası aracına binerek kaçan şüpheli yakalanamazken ağır yaralanan Mustafa ve Recep Yalçın ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay sonrasında trafikte seyir halinde olan bir aracın kaporta ve lastiğine kurşun isabet etti.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler