Şiilerin törenine saldırı! Çok sayıda yaralı var...

Yemen’in başkenti Sana’da daha önce düzenlenen bir saldırıda hayatını kaybedenler adına yapılan anma törenine katılan Şii Husilerin hedef alındığı intihar saldırısında 30 kişi yaralandı. Terör örgütü IŞİD, Yemen’in başkenti Sana’da dün gece geç saatlerde

Şiilerin törenine saldırı! Çok sayıda yaralı var...
Yemen’in başkenti Sana’da daha önce düzenlenen bir saldırıda hayatını kaybedenler adına yapılan anma törenine katılan Şii Husilerin hedef alındığı intihar saldırısında 30 kişi yaralandı.
 
Terör örgütü IŞİD, Yemen’in başkenti Sana’da dün gece geç saatlerde düzenlenen Şii Husilerin katıldığı bir anma törenini hedef alan bir intihar saldırısı gerçekleştirdi. Yetkililer, bomba yüklü bir aracın daha önce düzenlenen bir saldırıda hayatını kaybedenler adına yapılan anma törenine katılanları hedef alarak patlatıldığını bildirdi. Kentte bulunan askeri hastanenin yakınlarında meydana gelen patlamada aralarında 12 kadının da bulunduğu en az 30 kişi yaralandı. Yetkililer, yaralıların çevre hastanelerde tedavi altına alındığını bildirirken, kaç kişinin hayatını kaybettiğine dair herhangi bir açıklama yapmadı. IŞİD, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada saldırıyı üstlendi.
 
Terör örgütü IŞİD , Mart ayında Sana’da Husilerin gittiği iki camiyi hedef alarak saldırı düzenlemişti. Saldırıda en az 137 kişi hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler