Sibel Can ve Zara pişti oldu! Görülmemiş olay...

Eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı. Sibel Can ve Zara, yakın tarihlerde piyasaya çıkardıkları albümlerinde pişti oldular. İkilinin albümlerindeki 7 şarkı aynı...   Akşam'da yer alan habere göre arabesk furyasına kapılan Sibel Can ile Zara, albümlerin

Sibel Can ve Zara pişti oldu! Görülmemiş olay...
Eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı. Sibel Can ve Zara, yakın tarihlerde piyasaya çıkardıkları albümlerinde pişti oldular. İkilinin albümlerindeki 7 şarkı aynı...
 
Akşam'da yer alan habere göre arabesk furyasına kapılan Sibel Can ile Zara, albümlerindeki parçalarla adeta pişti oldu. Her iki şarkıcı da büyük bir titizlilik içerisinde arabesk albümü çıkardı.
 
Sibel Can, sayısız hit şarkının yazarı Burhan Bayar'ın her biri rekorlar kırmış eserlerinden oluşan bir repertuvar hazırladı.
zara-sibel-can.jpeg
 
REPERTUVARIN 7 PARÇASI AYNI
 
Aynı şekilde Zara da Burhan Bayar’ın eserlerinden oluşan bir albüm yaptı. Sibel Can’ın ‘Arabesque’ adlı albümü ile Zara’nın ‘Derin aşk 2’ isimli çalışması aynı hafta piyasaya çıktı. Ama ikili tam 7 şarkıda ‘pişti’ oldular.  İkisi de ‘Benim Hayatım’, ‘Seni Yazdım Kalbime’, ‘Sevmek’, ‘Dertli Dertli', 'Yalnızım', ‘Mutlu Ol Yeter’ ve ‘Hasret Rüzgarları’ parçalarına albümlerinde yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya