Sevilla Valencia'yı yendi

İspanya Ligi’nde Sevilla, Valencia’yı 1-0 yenerek 13 haftada beşinci galibiyetini aldı.  50. dakikada Escudero, Sevilla’yı 1-0 öne geçirirken, Valencia’da Cancelo, 35’te, Fuego 78’de kırmızı kartla oyun dışı kaldı. La Liga’da Getafe ise Villarreal karşısı

Sevilla Valencia'yı yendi

İspanya Ligi’nde Sevilla, Valencia’yı 1-0 yenerek 13 haftada beşinci galibiyetini aldı. 

50. dakikada Escudero, Sevilla’yı 1-0 öne geçirirken, Valencia’da Cancelo, 35’te, Fuego 78’de kırmızı kartla oyun dışı kaldı. La Liga’da Getafe ise Villarreal karşısında 2-0’la dört maç aradan sonra ilk galibiyetini aldı.

Getafe’nin gollerini 21. dakikada Angel Lafita ve 51’de Alvaro Vazquez kaydetti. Ligde Athletic Bilbao ise Rayo Vallecano deplasmanında 3-0’la son beş karşılaşmasında dördüncü kez kazandı.

65’te Aymeric Laporte’nin atılmasıyla 10 kişi kalan Bask ekibinde 1, penaltıdan 24 ve 60’da ağları havalandıran Aritz Aduriz hat-trick yaptı. 34 yaşındaki tecrübeli forvet, bu sezon 10’u ligde olmak üzere 20 gole ulaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler