Servet Çetin trafik kazası geçirdi!

Servet Çetin'in kullandığı otomobil Mersin Üniversite'sinden Mezitli istikametine seyir halinde iken Migros Kavşağında ‘U' dönüşü yapmak isterken karşı yönden gelen İ. A'ın kullandığı araçla çarpıştı. Kazada Servet ile birlikte ticari taksi sürücüsü yaral

Servet Çetin trafik kazası geçirdi!
Servet Çetin'in kullandığı otomobil Mersin Üniversite'sinden Mezitli istikametine seyir halinde iken Migros Kavşağında ‘U' dönüşü yapmak isterken karşı yönden gelen İ. A'ın kullandığı araçla çarpıştı.
 
Kazada Servet ile birlikte ticari taksi sürücüsü yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Genel menajer Kerem Atılmaz, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Çetin'in kaza sonrası kendisini aradığını söyledi.
 
Olay yerine yakın olduğunu ve hemen gittiğini belirten Atılmaz, "Servet'i ve taksi sürücüsünü ambulansla hastaneye kaldırdık. Servet'in durumu iyi, korkulacak bir durum yok. Şu an olası bir iç kanama olup olmadığının tespiti için kontrolleri yapılıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor