Sertab Erener evlendi!

Seferihisar Belediyesi’nde 4-5 kişinin katılımıyla düzenlenen nikahı; CHP’li Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kıydığı belirtildi. Mutluluğa “evet” diyen Sertab Erener ile Emre Kula çiftinin, nikahın ardından ilçede tatillerine devam ettiği öğren

Sertab Erener evlendi!

Seferihisar Belediyesi’nde 4-5 kişinin katılımıyla düzenlenen nikahı; CHP’li Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kıydığı belirtildi. Mutluluğa “evet” diyen Sertab Erener ile Emre Kula çiftinin, nikahın ardından ilçede tatillerine devam ettiği öğrenildi.

"SEVGİLİM OLSA ASLAN GİBİ ÇIKARIRIM" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde de adının aşk dedikodularına karıştığı gitarist Emre Kula’yı Babylon’da dinlemeye giden Sertab Erener, fotoğraflarını çeken muhabirlere “Beni çekmeyin. Bir sevgilim olsa aslan gibi çıkarırım. Ama böyle sanki suç işliyormuşum gibi hissediyorum” diyerek tepki göstermişti.

emre-kula_4392.jpg

sertab-emre-kula_3818.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler