450 milyon TL geliri hedefledi

Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, grubun cirosunu bu yıl 450 milyon TL’ye, 2020 yılında da 1 milyar TL’ye çıkarmayı hedeflediğini açıkladı. Şu anda 253 mağazaları bulunduğunu dile getiren Öztaşkın, 60 yeni mağaza daha açmayı planladıklarını aktardı.

450 milyon TL geliri hedefledi
Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, grubun cirosunu bu yıl 450 milyon TL’ye, 2020 yılında da 1 milyar TL’ye çıkarmayı hedeflediğini açıkladı. Şu anda 253 mağazaları bulunduğunu dile getiren Öztaşkın, 60 yeni mağaza daha açmayı planladıklarını aktardı. Öztaşkın, “Dünyanın pek çok yerinde Londra, Fas, Berlin gibi yerlerde mağazalarımız var. Turquality programının içinde uluslararası bir marka olmak için çalışıyoruz. Markamızı yurtdışında her köşeye taşıyoruz” dedi.
 
Mobilya sektörüne de değinen Nuri Öztaşkın, sektörün büyüklüğünün 12 milyar dolar olduğunu, bunun 1.5 milyar dolarının yatak, 7 milyar dolarının ev tekstili ve geriye kalanının mobilyadan geldiğini belirtti.
 
Enza Home Book’la ilgili de Yataş Grup Pazarlama Direktörü Nevzat Yıldız da “’Enza Home Book’ ev Dekorasyon rehberliği marka stratejisi adımlarımızdan biri. Enza ürünlerinin modern ve ulaşılabilir tasarımları yanında tüketiciye evlerini dekore ederken fikir de vermesini hedefledik” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler