Serkan İhtiyar'ın zanlısı Kokoreççide yakalandı

Haber61 – Haber Şükrü Üçüncü – Trabzon’un Of ilçesinde 4 Eylülde Damat  Serkan İhtiyar’ı öldüren zanlı 18 yaşındaki Raşit G. İstanbul’un Kartal İlçesinde Kokoreç yerken kıskıvrak yakalandı. Trabzon Emniyeti Asayiş Şube Ekiplerinin Of’tan başlayarak İstanb

Serkan İhtiyar'ın zanlısı Kokoreççide yakalandı

Haber61 – Haber Şükrü Üçüncü – Trabzon’un Of ilçesinde 4 Eylülde Damat  Serkan İhtiyar’ı öldüren zanlı 18 yaşındaki Raşit G. İstanbul’un Kartal İlçesinde Kokoreç yerken kıskıvrak yakalandı. Trabzon Emniyeti Asayiş Şube Ekiplerinin Of’tan başlayarak İstanbul’da sonuçlanan zanlı yakalama operasyonunda ilginç detaylar ortaya çıktı.

SOLUĞU KOKOREÇTE ALDILAR

Öldürülen Serkan İhtiyar’ın yakınları zanlıyı bulmak için İstanbul’a gittiğini öğrenen polis ekipleri şahısları teknik takibe alarak takip etmeye başladığı öğrenildi. Bir süre sonra Kartal’da bire eve giren damadın yakınlarının buradan ayrıldığını fark edince yeniden takip başladı.

ALO GELİN KATİL ELİMİZDE

Kartal’da bir kokoreç dükkanına giren damadın yakınlarının yanına gelen polis ekipleri bir süre Raşit G’nin eşkalini tespit etmek için beklerken şaşkınlık yaratacak bir olaya şahit

asd-001.jpg

oldular. Damadın yakınları cep telefonun polisi aramaya çalıştığını fark eden Cinayet Büro Ekipleri zanlıyı alarak emniyete getirdi.

KAMERA KAYITTA

Polis ekipleri ve Serkan İhtiyar’ın yakınlarının hareketleri anbe an kayıt eden güvenlik kamera görüntüleri bu olaya şahit olurken saat 21:31 gösterirken tarih ise 28 Eylül’ü gösteriyordu. Haber61 muhabiri o görüntüyü ele geçirdi.

 

İşte yakalanma anı / TIKLA İZLE

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel