Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oluyor

PTT 1. Lig'de hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezon geçiren Göztepe, Süper Lig hedefini önümüzdeki döneme ertelerken, Başkan Mehmet Sepil'in yeni sezonda takımı Sergen Yalçın ve Emrah Yıldız ikilisine emanet etmeyi planladığı öğrenildi.   SERGEN YALÇIN'I G

Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oluyor
PTT 1. Lig'de hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezon geçiren Göztepe, Süper Lig hedefini önümüzdeki döneme ertelerken, Başkan Mehmet Sepil'in yeni sezonda takımı Sergen Yalçın ve Emrah Yıldız ikilisine emanet etmeyi planladığı öğrenildi.
 
SERGEN YALÇIN'I GETİRECEK
 
Her fırsatta kadro yapılanmasında hata yaptıklarını ve teknik adam konusunda istikrarı yakalayamadıklarını ifade eden Başkan Sepil'in teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın'ı, sportif direktörlüğe ise Emrah Yıldız'ı getirmeyi düşündüğü belirtildi. Sepil'in şu an teknik sorumlu olarak takımın başında olan Mehmet Aurelio'yu da yardımcı antrenör olarak teknik kadroda tutmak istediği kaydedildi.
 
EMRAH YILDIZ KİMDİR?
 
Başkan Sepil'in önümüzdeki hafta ilk görüşmeyi gerçekleştireceği Emrah Yıldız, 2012-2013 sezonunda Süper Lig'de yer aldığı dönemde sportif direktör olarak çalıştığıElazığspor'da bu sezon başında yine göreve gelirken, ocak ayında bordo beyazlı kulüple yollarını ayırıp Gençlerbirliği ile anlaştı. Yıldız halen Başkent ekibinde aynı görevi sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor