Sergen Yalçın ve Hakan Ünsal çılgına çevirdi

Haber61/spor servisi - Beşiktaş ve Galatasaray formaları giyen iki eski futbolcunun televizyonda Trabzonspor'la ilgili sözlerini çok sert bir şekilde eleştiren Taka Gazetesi, "Susturun şu kahpeleri" şeklinde başlık attı ve "Sezon başından beri Sergen Yalç

Sergen Yalçın ve Hakan Ünsal çılgına çevirdi

Haber61/spor servisi - Beşiktaş ve Galatasaray formaları giyen iki eski futbolcunun televizyonda Trabzonspor'la ilgili sözlerini çok sert bir şekilde eleştiren Taka Gazetesi, "Susturun şu kahpeleri" şeklinde başlık attı ve "Sezon başından beri Sergen Yalçın Trabzonspor'a, Hakan Ünsal hocamıza hakaret ediyor." yorumunu yaptı.

Gazete, Sergen Yalçın'ın sezon başından bu yana Trabzonspor'u yerden yere vurduğunu belirtirken eski futbolcunun Cardozo için yaptığı "bitmiş" yorumuyla oyuncuya hakaret ettiğini yazdı.

Hakan Ünsal'la ilgili ise "Sen kimsin, ciğerin kaç para ki Trabzonspor'un hocasına terbiyesiz diyebiliyorsun? Hemen özür dile. Dilemez ise Trabzonspor yönetimi hemen harekete geçmeli" yorumunu yapan gazete, Yalçın ve Ünsal için ayrıca, "Köpeksiz köy bulan ve değneksiz dolaşıp herkese hakaretler yağdıran ve ağızlarından salya dökülen" şeklinde ağır bir yorum yaptı.

10736493_825460487548433_885429870_o.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler