Serdar Gürler’in Haber61 kamerası ile çarpıştığı an

canlı yayın ile siz değerli izleyici ve okurlarımıza izlettirmek isterken talihsiz bir kaza meydana geldi.

Serdar Gürler’in Haber61 kamerası ile çarpıştığı an

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzonspor, Milli Takım karşılaşması nedeni ile lige verilen 1 haftalık arayı akşam saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde Ç. Rizespor ile oynan hazırlık maci ile değerlendirdi. Karşılaşmadan 6 – 2 Galip çıkan Bordo Mavili ekibin karşılaşmasını canlı yayın ile siz değerli izleyici ve okurlarımıza izlettirmek isterken talihsiz bir kaza meydana geldi.

Bordo Mavili takımın oyuncusu Serdar Gürler, Zeki Yavru’dan altığı pas ile oyuna devam etmek isterken bu esnada rakip oyuncu ile girdiği mücadele sonrası Haber61.Tv kamerasına çarptı. Haber Merkezimizde görevli Emrah Paça, arkadaşımız bir anda kamerayı kurtarmak istese de bunu başaramadı. Canlı yayını verdiğimiz cihazımızdan yayın bir anda kesildi ve tahrip oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı bittiğinde deneyimli oyuncu Serdar Gürler, Haber Muhabirimiz Emrah Paça’nın yanına gelerek, “ Kardeşim kusura bakma özür dilerim.”dedi. Siz değerli okurlarımız ve izleyicilerimiz bu talihsiz kaza nedeni ile sizlere karşılaşmanın diğer bölümlerini aktaramadık. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler