"Şer odakları yine birliğimizi hedef aldı"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Ankara'daki patlamaya ilişkin, 7 Haziran öncesi Diyarbakır'da bomba patlatan şer odaklarının yine Türkiye'nin milli birliğini ve bütünlüğünü hedef aldıkları

"Şer odakları yine birliğimizi hedef aldı"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Ankara'daki patlamaya ilişkin, 7 Haziran öncesi Diyarbakır'da bomba patlatan şer odaklarının yine Türkiye'nin milli birliğini ve bütünlüğünü hedef aldıklarını belirterek, "Bu alçakça, haince saldırıyı lanetliyorum" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Mersin'de Kristal-İş Sendikası'nı ziyaret ederek cam işçileriyle bir araya gelen Eski Bakan Lütfi Elvan, Ankara'da meydana gelen saldırı üzerine, işçilere hitap etmesinin ardından konakladığı Suphi Öner Öğretmenevi'ne geçti. Burada bir süre Ankara ile görüşerek, saldırıyla ilgili bilgi alan Elvan, daha sonra gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Saldırıyı "alçakça" ve "haince" diye niteleyen Elvan, "Çok üzgünüz. Milli birliğimize, bütünlüğümüze yapılan bu alçakça, haince saldırıyı lanetliyorum. Bildiğiniz gibi 7 Haziran öncesi yine bu şer odakları Diyarbakır'da bomba patlatıp bir provokasyon tezgahlamışlardı. İşte bu şer odakları yine milli birliğimizi, bütünlüğümüzü hedef almışlardır. Lanetliyorum. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlüdür ve gereken neyse yapılacaktır" diye konuştu.

Elvan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yarın Mersin'de gerçekleştireceği seçim mitinginin de yapılmayacağı bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler