Şener'den Hacıosmanoğlu'na jet yanıt!

Trabzonspor Olağan Genel Kurulu'nda yaşananların ardından eski başkan Sadri Şener açıklamalarda bulundu.Genel Kurul'u "Rezalet" olarak yorumlayan Şener, Haber61.net'e yaptığı açıklamada genel kurulda yaşananların Trabzonspor'a yakışmadığını ancak mevcut y

Şener'den Hacıosmanoğlu'na jet yanıt!

Trabzonspor Olağan Genel Kurulu'nda yaşananların ardından eski başkan Sadri Şener açıklamalarda bulundu.

Genel Kurul'u "Rezalet" olarak yorumlayan Şener, Haber61.net'e yaptığı açıklamada genel kurulda yaşananların Trabzonspor'a yakışmadığını ancak mevcut yönetime yakıştığını söyledi.

Hacıosmanoğlu'nun "Burak'ın golünden sonra mutsuz oldu" şeklinde imalı suçlamalarda bulunduğu Şener bu iddialara cevap vererek " Başkasının stadında golden sonra bağırabilir misin. Bağıramazsın bu saygısızlık olur. Böyle kulaktan dolma şeylerle bir başkan konuşma yapar mı?  Siyasi konuşacağına şuanda başkanlık yapıp o işle uğraşsın. Bıraksın artık bizim dönemimizi de kendi dönemine bir baksın. Faruk Özak'a söyledikleri çok ağır. Onun gibi başkanlık yapmış, futbol oynamış bir insana bu kadar yüklenmek ayıptır. Trabzonspor'da daha önce başkanlık yapmış bir kişiyi bu derece ağır eleştirmeye hakkın yok." ifadelerini kullandı.

Mali genel kurulla ilgili görüşünü de aktaran Şener, "Trabzonspor'a yakışmayan bir Mali Genel Kurul, yönetime yakışan bir Mali Genel Kurul oldu. Mutlaka gerekli müracaatlar yenilenmelidir.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor