Şener: Toplama çıkarma biliyor mu?

Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener, mevcut Başkan Hacıosmanoğlu'nun bugün düzenlediği basın toplantısında kendisini hedef alan açıklamaları ile ilgili olarak Haber61.net'e açıklamalarda bulundu.Şener, "Fenerbahçe maçının ardından Onur'a ne söylediğini a

Şener: Toplama çıkarma biliyor mu?

Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener, mevcut Başkan Hacıosmanoğlu'nun bugün düzenlediği basın toplantısında kendisini hedef alan açıklamaları ile ilgili olarak Haber61.net'e açıklamalarda bulundu.

Şener, "Fenerbahçe maçının ardından Onur'a ne söylediğini açıklasın" diyen Hacıosmanoğlu'na "İlker Başbuğ paşa ile sohbet ettik devre arasında.  Ben soyunma odasına başkan olduktan sonra hiç gitmedim ki" sözleri ile cevap verdi.

Hacıosmanoğlu'nun Genel Kurul öncesinde düzenlediği basın toplantısının maksadının ibra olmama korkusu olduğunu belirten Şener, "İbra olamazsa istifa etmek mecburiyetinde. Doğrusuda odur. Artık Trabzonspor rezil olmaya başladı. Tahmin ediyorum o korkudan dolayıdır" dedi.

Sadri Şener, Hacıosmanoğlu'nun "Trabzonspor profesyonel bir kulüptür. 5 kişi ile de yönetilebilir" açıklaması hakkında "Allah Trabzonspor'u bu tiplerden korusun. Ben orada yaşamıyorum ama 2015 yılında ilk mektebi zorla bitirmiş biri kulüp yönetiyor, bu bizim şehrin ayıbıdır" ifadelerini kullandı.

Hacıosmanoğlu'nun düzenlediği basın toplantısında "300 milyonluk borcun 30 milyonu benim" açıklamasına ise "İbrahim toplama çıkarma biliyor mu, öğrenmiş mi? Genel Kurullar var orada. Nereden nereye gelmiş borçlar biliyorlar. Borç yapılır ama karşılığı olursa. Biz 175'le bıraktık. Diyorlar ki bunun çoğu vergi. şimdi 300 küsür diyorlar takımın durumu da ortada" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler