Şener: Hacıosmanoğlu'nda gurur yok!

Sadri Şener'in kulübü 4 milyon TL'ye yakın zarara uğrattığu iddiasıyla yargılanmasına devam ediliyor. Sadri Şener, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 60 MİLYON TL HİBE ETTİMTrabzonspor'a cebinden 60 milyon TL para verdiğini, görevi bırakırken de bu par

Şener: Hacıosmanoğlu'nda gurur yok!
Sadri Şener'in kulübü 4 milyon TL'ye yakın zarara uğrattığu iddiasıyla yargılanmasına devam ediliyor. Sadri Şener, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
60 MİLYON TL HİBE ETTİM
Trabzonspor'a cebinden 60 milyon TL para verdiğini, görevi bırakırken de bu parayı “hibe” ettiğini ifade eden Şener, “Bu suçlamalara gülüp geçiyorum. Yahu ben zaten 60 milyon TL parayı bırakmışım. 4 milyon TL parayla ne işim olabilir” dedi.
 
'AYIPTIR AYIP
Bordo mavili takıma bu parayı hibe ettiğini söyleyen Şener, “Hakkımda hakaretler, kötü sözler söylüyorlar. Ben bu parayı bıraktım ancak bırakırken “şahsıma hakaretler yapılır, mağdur edilirsem” bu parayı geri de alabilirim” maddesi koydurttum. Ayıptır ayıp diye konuştu.
 
HACIOSMANOĞLU'NDA GURUR YOK
''Üyeler kongrenin toplanması adına imza toplamaya devam ediyor. Açın yerel gazeteleri okuyun. İnsanlar istemiyor. İbrahim Hacıosmanoğlu için onca şey yazılıyor. Ancak gurursuz bir şekilde başkanlığını sürdürüyor.''
 
Haber:Futbol Arena

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor