Selma Hunca ölü bulundu !

Hunca Kozmetik'in kurucusu Adnan Hunca'nın 2 gün önce kaybolan eşi Selma Hunca (75), aracında ölü bulundu. Hunca'nın aracının şarampole uçtuğu belirlendi.Eski Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve Hunca Kozmetik'in kurucusu Adnan Hunca'nın eşi Selma Hu

Selma Hunca ölü bulundu !

Hunca Kozmetik'in kurucusu Adnan Hunca'nın 2 gün önce kaybolan eşi Selma Hunca (75), aracında ölü bulundu. Hunca'nın aracının şarampole uçtuğu belirlendi.

Eski Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve Hunca Kozmetik'in kurucusu Adnan Hunca'nın eşi Selma Hunca, 2 gün önce alışveriş için markete gittiğini söyleyerek evden ayrılmış, kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Hunca'nın telefonunun en son sinyal verdiği Fatih Ormanı'nda başlatılan aramalara bugün de devam edildi. Yapılan aramalarda Hunca'nın aracına ulaşıldı. Hunca, Bahçeköy-Kilyos yolu üzerinde şarampole uçan aracında ölü bulundu. Polisin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler