Selçuk Çebi yine aynı heyecanı yaşadı

Haber61 – Haber Servisi – Türkiye’nin minderdeki gururu Selçuk Çebi; Bir süre önce AK Parti’den Trabzon Milletvekili ola bilemek için aday aday oldu. Üst Üste 2 kez dünya şampiyonu ve dünya ikinciliği alan Selçuk Çebi’nin Londra olimpiyatlarında da Türkiy

Selçuk Çebi yine aynı heyecanı yaşadı

Haber61 – Haber Servisi – Türkiye’nin minderdeki gururu Selçuk Çebi; Bir süre önce AK Parti’den Trabzon Milletvekili ola bilemek için aday aday oldu. Üst Üste 2 kez dünya şampiyonu ve dünya ikinciliği alan Selçuk Çebi’nin Londra olimpiyatlarında da Türkiye’yi temsil etmiş talihsiz sakatlık yüzünden dereceye girememişti.

Selçuk Çebi; spor’dan sonra siyasete girmesinde ilginç bir detay dikkatlerden kaçmadı. Çebi, 1992 yılında başlamış olduğu grekoromen güreş sporunda ilk altın madalyayı 1994 yılında Trabzon Liseler Şampiyonasında kazanmıştı. O dönem 54 KG Trabzon birinci olan Çebi, okuduğu Araklı İmam Hatip Lisesine altın madalya kazandırmıştı.

!994 yılındaki bölge turnuvası 19 Mayıs Spor Salonunda gerçekleştirilmişti. Sporculuk hayatından 100’un üzerinde madalya kazanan Çebi, ilk madalyasını kazandığı spor salonunda ilk siyasi tecrübesini de bugün kazandı. Çebi, AK Partinin temayül yoklamasına girdi. Buradan Kazanırsa ilk kez milletvekili adayı gösterilecek.

Konu ile alakalı haber61’e konuşan Çebi, “ 1992 yılından spor hayatına başladım ve Trabzon’un spor camiasına hizmet verdim. İlk kez bu salonda madalya kazandığımda inanın çok heyecanlıydım. Şimdi de aynı salonda  İlk kez siyasete girmenin heyecanını yaşıyorum. İlk madalyadaki heyecanı şimdi siyasete girerken yaşıyorum. Eğer Milletvekili olursam sporun alt kısımlaırna hizmet için çalışacağım.”ifadelerine yer verdi.  

Haber : Şükrü Üçüncü 

sukru-ucuncu-005.jpg

img_0014.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler