Şehzadeler Mahallelerı Kışa Hazırlıyor

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Gen İşleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin mahallelerde yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kalemli, Karayenice, Belenyenice, Kağan ve Kuşlubahçe mahallelerinde fen iş

Şehzadeler Mahallelerı Kışa Hazırlıyor

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Gen İşleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin mahallelerde yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kalemli, Karayenice, Belenyenice, Kağan ve Kuşlubahçe mahallelerinde fen işlerine bağlı ekiplerin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme ziyaretlerine Başkan Çelik" in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Fen İşleri Müdürü Kamil Çimen ve Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi eşlik etti. Yaklaşan kış nedeni ile ihtiyaç duyulan mahallelerde öncelikli olarak hızlı bir çalışma başlattıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Bu gün Kalemli, Karayenice, Belenyenice, Kağan ve Kuşlubahçe mahallelerimizde yapılan çalışmaları yerinde inceliyoruz. Yaklaşan kış ayları nedeni ile acil ihtiyaç duyulan köylerde belediye olarak çalışmalar başlattık. Mahallelerimiz en öncelikli sorunlarının başında yazın toz, kışın ise çamur olan yolların bir an önce yapılmasıydı. Bu konuda Şehzadeler Belediyesi olarak hızlı bir çalışma içerisine girerek bu 5 mahallemizde kullanılmak üzere parke taşı ihalesini gerçekleştirdik ve hızlı bir şekilde yol çalışması başlattık. Bu 5 mahallemizde yapılan çalışma ile toplamda 20 bin metre kare parke taşı döşemesi ve 2 bin metre de bordür taşı döşemesi işlemi gerçekleştirdik. Tüm çalışmaların yanı sıra mahallelerimizde ihtiyaç duyulan alanlarda ışıklandırma çalışmaları da gerçekleştirmiş olduk. Yapmış olduğumuz bu çalışmalar ile vatandaşlarımız kışın oluşan çamurlardan kurtulacak ve rahat bir şekilde mahallelerinde geze bilecekler ve 65 mahallemizdeki çalışmalarımız artarak devam edecek" dedi.

Şehzadeler Mahallelerı Kışa Hazırlıyor

Şehzadeler Mahallelerı Kışa Hazırlıyor

Şehzadeler Mahallelerı Kışa Hazırlıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam