'Şehitlerin kanı ve canı üzerinden pazarlık yapıldı'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya'da Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Bahçeli, "Haram yiyen aranıyorsa 17- 25 Aralık'ta suçüstü basılan faillere bakılmalıdır. Rüşvet ve yolsuzluk çeteleri, kara paracılar, altın kaçakçıları kutucular, ka

'Şehitlerin kanı ve canı üzerinden pazarlık yapıldı'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya'da Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuştu.
 
Bahçeli, "Haram yiyen aranıyorsa 17- 25 Aralık'ta suçüstü basılan faillere bakılmalıdır. Rüşvet ve yolsuzluk çeteleri, kara paracılar, altın kaçakçıları kutucular, kasacılar, arazi yağmacıları, AKP'yi hücrelerine kadar ele geçirmiştir. Villada para eritemeyen soyguncular AKP'nin belgeli ve ispatlı hırsızları olarak tarihe geçmiştir. Çok şükür çiğ süt içmediğiniz için karnınızda ağrı da yoktur. Hesabını veremeyeceğimiz karanlık ilişkimiz altından kalkamayacağız. Bulanık ve sorumlu bir yönümüz acaba gün gelir karşımıza çıkar mı diye içten içe kaygılandığımız bir açığımız da bulunmamaktadır. MHP'li belediyeler tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmeme konusunda bugüne kadar ahlak ve insanlık mücadelesini alnının akıyla vermiş ve vermeye de devam etmektedir" dedi.

'BİNGÖL'DE ŞEHİT OLAN 2 EMNİYET MENSUBUMUZUN KANI VE CANI ÜZERİNDE PAZARLIK YAPILMIŞTIR'

Bahçeli "Türkiye'de 6 Ekim'den 11 Ekim'e kadar süren bölücü şiddet her yere egemenlik kurmuşken hükümetin teröristlerle el altından müzakereye devam etmesi yenilir yutulur bir durum değildir. Anlaşılmaktadır ki 9 Ekim'de Bingöl'de şehit olan 2 emniyet mensubumuzun kanı ve canı üzerinde pazarlık yapılmıştır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler