Şehit babasından ağlatan açıklama

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Şanlıurfa'da düzenlenen saldırıda şehit edilen polis memuru Tanju Sakarya'nın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Şanlıurfa'daki terör saldırısında

Şehit babasından ağlatan açıklama

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Şanlıurfa'da düzenlenen saldırıda şehit edilen polis memuru Tanju Sakarya'nın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.

Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Şanlıurfa'daki terör saldırısında şehit olan polis memuru Tanju Sakarya'nın Ankara Mamak'ta yaşayan annesinin evini ziyaret ederek, ailesine ve akrabalarına başsağlığı diledi. Davutoğlu, şehidin hamile eşi Fatime, annesi Zehra, babası Elvan ve ağabeyi Tayfun Sakarya'ya tek tek taziyelerini iletti.

"YETER Kİ BU MEMLEKETE ZARAR GELMESİN"

Ziyarette şehidin Babası Elvan Sakarya, "Dört tane daha var, onlar da feda olsun. Şahadet şerbetini şerefle içti. Rabbim, beş emanet verdi, birini aldı. Bu vatan, bu millet için istiyorsa onları da alsın. Yeter ki bu memlekete zarar gelmesin" dedi. Bunun üzerine Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, "Allah uzun ömür versin" diyerek acılı babayı teselli etmeye çalıştı. Şehidin hamile eşi Fatime Sakarya ise ziyaret boyunca eşinin fotoğrafına bakarak dualar etti.

Başbakan Davutoğlu'na İçişleri Bakanı Selami Altınok, Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal da eşlik etti.

Şehit babasından ağlatan açıklama

Şehit babasından ağlatan açıklama

Şehit babasından ağlatan açıklama

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler