Schaub'a yakın takip

Trabzonspor ara transfer için startı erken verdi. Teknik direktör Şota Arveladze'nin kardeşi, eski Trabzonsporlu futbolcu Arçil ve bazı Avrupalı izleme ekiplerinin bordo-mavili takım adına liglerin ilk yarısında yoğun mesai yapacağı bildirildi. Hollanda,

Schaub'a yakın takip

Trabzonspor ara transfer için startı erken verdi. Teknik direktör Şota Arveladze'nin kardeşi, eski Trabzonsporlu futbolcu Arçil ve bazı Avrupalı izleme ekiplerinin bordo-mavili takım adına liglerin ilk yarısında yoğun mesai yapacağı bildirildi. Hollanda, Belçika ve Avusturya takip edilecek ligler arasında. İlk hedefin Avusturya'da Rapid Wien forması giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusuLouis Schaub olduğu ifade ediliyor. İzlenen genç yetenekler, Trabzonspor'un kurmaylarına düzenli şekilde rapor edilecek. Bu sayede transferde zaman kaybının önlenip, maliyetin düşürülmesi hedefleniyor. Şota da rapor edilen futbolcuları fırsat buldukça izleyip, son kararı verecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler