Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Satürn Yay Burcunda (Yeni Yasalar Geliyor) 28-04-2015

23 ARALIK 2014 (SALI) 19 23 – 20 ARALIK 2017 22 00(ÇARŞAMBA)

Satürn gezegeni Astrolojide disiplini ve zorlukları temsil eder. Bulunduğu burcun ve evin yönettiği konularla ilgili kısıtlanmalar ve engeller getirir. Satürn doğum haritasında ne kadar güçlü ise, kişi o kadar disiplinli kendine güvenen ve sorumluluk sahibi olur. Zayıf konumdaki bir Satürn ise kişinin hayatında korkular,engellenmeler ve problemlere neden olur. Mitolojide Satürn zaman tanrısı Curonus olarak geçer.Curonus,ilk kanunları oluşturan,yeryüzüne iyiliği ve bereketi getiren,insanlara tarımı öğreten ilk tanrıdır.Müslüman alimleri tarafından Zuhal yıldızı olarak adlandırılan Satürn,hayatımızdaki köklü değişiklikleri,nerelerde konsantrasyon ve disipline sağlayacağımızı, nerelerde sorumluluklar üstleneceğimizi bize öğretir.

Yaklaşık 2,5-3 yıllık Satürn’ün Akrep burcu seyahati bizlere çok şey öğretti. Tutulmalarında Akrep-Boğa aksında gerçekleşmesi yoğun duyguları,suçları,kayıpları ve ölümleri ilk sıraya taşıdı.Krediler,borçlar ve cinsel suçlar gündemi uzun süre meşgul etti.Satürn şimdi ahlaki ve etik değerleri ön planda tutan Yay burcuna geçiyor.Bizlerinde hayatındaki ana konular yer değiştiriyor.Hukuk,İlahiyat,Üniversiteler, Medya ve Dış ticaretle ilgili yeni yasalar,düzenlemeler ve değişiklikler bu üç yıllık süre içerisinde öne çıkacak. Şimdi kısaca içeriklerine göz atalım.

Dini konulara düzenlemeler geliyor. Diyanetten çıkacak yeni bildirimler bir hayli radikal olacak. Hukuk ve yargı sisteminde yeniden yapılanmalar var. Yeni yasalar geliyor. Yüksek öğretimde ise bazı kısıtlamaların yanında yeni kurallar söz konusu. Üniversitelerin, yapılanması ve yeniden kadrolaşması da gündeme gelecek. Bu transitten nasibini alacak olan medya sektörü, köklü değişim sürecinde. Tanıdığımız yüzler bir şekilde arka plana geçecek. Gazeteler ve Televizyon alt yapısını yeniden oluşturacak. Yayın yasalarının tekrar ele alınması oldukça ses getirecek. Dış ticaret özellikle deniz ulaşımında kanunlar değişiyor. Değişen kanunlardan Hacılarda nasibini alacak.

Türkiye’nin natal haritasını değerlendirecek olursak, Satürn’ün Yay burcu transiti, Sağlık ve sağlıkla ilgili kişileri, hastalıkları, genel çalışanları, çiftçiler, tarım ve hayvanlarla ilgili konuları ön plana çıkaracak.Sağlık alanında yeni buluşlar oldukça ses getirecek.

SATÜRN YAY TRANSİTİ BURÇLARA NELER GETİRECEK

LÜTFEN YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUYUNUZ.

KOÇ: Var oluşunuzun önemini anlayacağınız üç yıllık döneme giriyorsunuz. Din ve felsefeyle ilgileneceğiniz yüksek bilgilere erişmek için ciddi çalışmalar yapabilirsiniz. İş yada profesyonel anlamda yolculuklara çıkabilir yabancı ülkelere gidebilirsiniz. ciddi eğitim programlarında da buluna bilirsiniz. Yeteneklerinizi mükemmeleştirmek,onlar üzerinde uzman olmak ve onları verimli sonuçlara dönüştürmek için son fırsatları kullanmalısınız. Profesyonellik alanında hazırlanacağınız üç yıllık döngünün içerisindesiniz. Bu dönemde kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili gecikme ve sorunlar söz konusu. Hedeflerinizi ve hırslarınızı gerçekleştirirken geçici zorluklarla da karşılaşabilirsiniz. İş yerinizdeki stresli dönemin devam etmesi ufak sağlık problemlerine neden olabilir.

BOĞA: Satürn sekizinci ev transiti sizin arzularınızı, hırslarınızı ve gücünüzü kullanma biçiminizi arındıracak. Bu süreç büyük duygusal savunmasızlık süresidir. Takıntılı ya da zorlayıcı özelliklerinizi fark edeceğiniz dönem. Egonun ölümü ve tekrar doğumu bu sürece maruz kalır, bu transit sonucunda, kişiliğinizin büyük bölümü değişim ve dönüşüm geçirecek. Daha sağlıklı daha dengeli ve duygusal açıdan özgür olacaksınız. Bu transit size ölüm hakkında yüzleşmede yaşatacak. Satürn sekizinci ev transiti genellikle vasiyetlerden, miraslardan, sigorta , burslardan ve eşten gelecek

kazanç açısından sevimsiz zamanlardır. Borç para yada yeni maddi ilişkilere girmemekte fayda var.Hayatınıza zarar veren belli alışkanlık modellerini bertaraf etme zamanı.Eş ya da ortağınızın parasal kaynaklarında yeniden düzenlemeler var.Kişisel kazançlarınızda zorluklar gecikmeler,engeller ortaya çıkabilir.Yatırımlar avantajlı olmayabilir.çocuklarla da ilişkilerinizin yolunda gitmediği zaman dilimindesiniz.Artık sorumluluklarınızla beraber dünyevi konulardaki göreviniz başladı.

İKİZLER: Satürn yedinci evden geçerken kişi aşk yaşamının sorumluluğunu almayı öğrenir.Evliliği ya da daha önceki aşk ilişkisi en önemli zamanındadır.Sevgi konusunda sınırlamalar ve yasaklar partner tarafından açıkça ortaya konur.Partnerinize karşı derin sorumluluk duyacağınız dönem.Eğer mutlu ve herhangi bir bağlılığı olmadığı bir ilişki içerisinde iseniz,bitirmek ya da ertelemek konusunda net kararlar alacak sağlam adımlar atacaksınız.Uygunsuz ilişki içerisinde olanların bu transitle durumları ortaya çıkacak.Satürn yedinci ev transiti sizi daha yaşlı ve daha otoriter sevgililere çekebilir. Kişisel sorumlulukların öne çıkacağı bir dönem. Borçlar ve akademik alanda yeniden yapılanmalar yapacaksınız.

YENGEÇ: Günlük iş temponuzun öne çıkacağı bir dönemdesiniz, daha sıkı çalışmanız gereken koşullar ortaya çıkacak. Bu transit süresince,kişi aşırı titiz ve seçici olabilir.Tüm alışkanlıklarınızı gözden geçirme zamanı.Sağlık diyet ve giyinme gibi pratik meseleler bu dönemde özellikle önem taşır.Kronik hastalıklara daha ciddi yaklaşmalısınız.Kısaca sizin günlük temponuz yeniden düzenlenecek.Hizmet odaklı düşünceler,tıp alanında ya da diğer şifa yöntemleri üzerinde çalışabilirsiniz.Satürn altıncı ev transiti.Borçlarla,masraflarla,vasiyet ve miraslarla ilgili konuları da getirir.Borç para almak kredi çekmek için uygun şartlar oluşturulmalıdır.Kardeşler ve yakın çevre ile ilgili zorluklar ve engellenmelerin yanında günlük arzu ve hırslarınızın gerçekleşmesinde de sınırlı enerji anlamına gelir.Halanızın veya amcanızın hayatında köklü değişim zamanı.

ASLAN: Satürn beşinci ev transiti. Enerji ve dikkati kişisel yaratıcılığa ve kendini ifade etmeye yöneliktir. Özel yeteneklerinizi ve becerilerinizi keşfedeceğiniz kendinizi ortaya koyacağınız ve eşsiz yanınızın ispatı olarak yüceleceği zamandır.Kendinizi sanatsal olarak ifade ettiğiniz kadar ,Bilim ve Edebiyat alanında da sonuçlar alabilirsiniz.Tanrı vergisi yeteneklerinizi geliştirmeniz ve organize etmenizin tam zamanı.Satürn beşinci evden geçerken biraz neşenizi söndürecek.Her türlü kumar ve spekülasyondan uzak durmalısınız.Çocuklar ve gençler yüzünden kısıtlanmalar ve zorluklar söz konusu olabilir.Kadınlar istenmeyen hamileliklere ve kürtaja karşı dikkatli olmalıdır.Yaşlı ya da otoriter kişilerle aşk ilişkilerine çekilebilir,ayrıca olağan dışı uzun ömürlü eserler üretebilirsiniz.Bu transit size sporla ilgili sorunlar da yaşatabilir.Hayatınıza kalıcı ömürlük bir arkadaşın katılma olasılığı oldukça yüksek.Eşle ilgili kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz.Bekarsanız aşk ilişkileri için karşınıza az fırsatlar çıkar.

BAŞAK: Bu transit size gelecekteki başarınızın temellerini attıracak. Maddi dünyada en yüksek güvenceyi sağlamak için, yavaş ve yoğun çabalar zamanı.Temel doğanıza ve iç güdünüze odaklanacaksınız.Şimdi bir plan yapma,toplama düzenleme arayışındasınız.Sizin yaşam koşullarınız,yaşadığınız çevre ile ilişkiler yeniden yapılanma sürecine girdi.Toprak,ev mülkle ilgili sorumluluk alma zamanı.Psikolojik şifa teknikleriyle uğraşmak işin harika bir dönem.Bu sürede gerçekleşen dönüşümler,fark edilmesi çok zor çekirdek düzeyinde olur ve kalıcı somut etkiler yaratır.Sağlıkta günlük çalışmalarda,kariyer ile ilgili başarıda,kişisel şans da kısıtlamalar ve yeniden yapılanma söz konusu.

TERAZİ: Satürn üçüncü evinizden geçecek. Okul ya da her hangi bir kariyer eğitiminde derin bir dikkat ve yoğunlaşma zamanı. Depresyona ve karamsar bir tavra dikkat etmekte fayda var. Kardeşlerinizin ve yakın akrabalarınızın hayatlarında yeni düzenlemeler yapacağı ve sorumluluklar alacakları zaman dilimindeler. Yazı yazma yönünüzü geliştirebilirsiniz.Düşünce ve görüşlerinizin yeniden yapılandığı bir dönem.Rasyonel zihniniz güçlenecek,objektif biçimde işlev yapma yeteneğiniz önemli ölçüde artacak.Gayretle çalışacaksınız,çabalarınız sonuçsuz kalıyormuş gibi gözükse de vazgeçmeyin.Hamilelikle çocuklarla ilgili girişimlerden sonuç alabilir,dini ve ruhsal alanda bilgiye ulaşabilirsiniz.Bir çok masrafı ve borcu, uzak ülkelerle ilgili talihsizlikleri de bu transit tetikleyecek,Yakın çevrenizin değişiyor.

AKREP: İkinci ev transiti sizin finansal kaynaklarınızdaki köklü değişiklikleri gösteriyor.Para kazanmaya masrafları karşılamaya odaklanacaksınız.Maddi güvence arayışı içerisinde olacaksınız.Büyük ihtimalle geliriniz kısıtlanacak ve bugünkü kazanç kapınız değişip,farklı kanallardan elde edeceksiniz.Kumar ve kolay para kazanma yollarının yanı sıra yüksek riskli yatırımlar için kötü zamandır.Aşırı harcamalardan uzak durmalısınız.Sağlam bir sermaye zemini kurmak için çalışacaksınız.Bu transitin sonunda maddi ihtiyaçlarınız çözüme ulaşmış olacak.Eğitim alanında da fırsatlar getiren Satürn ikinci ev transiti,sigorta,kredi borçlarla ilgili ve üreme sistemiyle de sorunlar taşır.Okült çalışmalar sonuç vermez.Yan gelirler, gelecek maddi başarı sınırlıdır.Arkadaşlar ve tanıdıklarla ilgili sorunların su yüzüne çıkacağı transit içerisindesiniz.Uzun süreli hedeflerinizi yerine getirmekte zorlanabilirsiniz.

YAY: Satürn birinci evden geçerken, şahsiyet, karakter ve içsel uyum üzerinde çalışmaya çekileceksiniz. Belli bir terfi etmeniz zordur. Davranışsal ve psikolojik kazançlarınızın dışında, somut başarı beklemeyin. Satürn birinci ev transiti yeni girişimler konusunda verimsiz bir zaman olmasına rağmen, yaşamını yeniden yapılandırma yönünde yeni sorumluluklar alacağınızı da anlatıyor. Bu transit süresince kendinizi gerilim ve baskı altında hissedebilirsiniz. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak egzersiz programlarıyla forma girmek için iyi bir fırsat. Sağlık açısından kendinizi durgun ve yorgun hissedebilirsiniz. Dişler ve kemikler için kalsiyum zamanı. Satürn birinci ev geçişi çok az şans verir. İş ve kariyer alanında yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin hayatlarında iyi yapılanma getirecek olan bu transit, yeni aşk ilişkilerinde sınırlı fırsatları, evliyseniz anlaşmazlıkları ortaya çıkaracak . Bu üç yıl süresince baş ağrılarına ve yaralanmalara dikkat çekiyor.

OĞLAK: Başarınızın ve başarısızlıklarınızın hesabını yapma zamanı geldi. Artık yeni psikolojik sürecin içerisindesiniz. kendinizi kafası karışık ve şaşkın hissedebilirsiniz. Dünyadan elinizi ayağınızı çekmek için güçlü eğilim duyacaksınız. yaklaşık beş yıllık sıkıntılı süreç sizi bekliyor. On ikinci ev sırları, saklı olan her şeyi ve bilinçaltını temsil eder. Bu nedenle Satürn’ün buradan transiti , çocukluktan gelen psikolojik sorunları.Her türlü duygusal takıntıları,kompleksleri ya da fobileri temizlemek için en iyi zamandır.Kişi içindeki şeytanla yüzleşmek zorunda kalır.Kendine özgü korkularıyla ve nevrozlarla yüzleşirken rahat olmasına rağmen,ruhun özünü bir düzene oturtma zamanı gelmiştir.Bazı yükselen oğlaklar terapi almak isteyebilir.Yeniden yapılanma süresi çok yavaş geçse de eski yıpranmış zihinsel kavramlar dağılır.Bu üç yıllık döngüde rüyalar derin saklı bilgiler ortaya çıkar.Mistik ruhsal ve okült çalışmalar yolunda gider,ilerleme kaydedebilirsiniz.Şifa çalışmaları ya da hizmet odaklı çalışmalar yapabilirsiniz.Satürn on ikinci ev geçişi büyük beklenmedik borçları da getirir.Ayrıca uzak ülke seyahatlerini,kazançlarınızda kısıtlanmaların yanında,sağlık,hizmetçiler ve işçilerinizle ilgili zorluklarda söz konusu olabilir.Genelde şansın kısıtlanmasını gösteren bir transittir.Teyzeniz veya dayınızın hayatında köklü değişim zamanı.

KOVA: Satürn on birinci ev transiti sosyal çevrenizin değişeceğini göstermekte. Bu transit süresince grup aktivitelerinde sorumluluklarınız artacak.Doğrudan uğraşmak zorunda kalacaksınız.Bazı arkadaşlıklarınız bitebilir.Sağlam arkadaşlıklar ise daha da güçlenecek.Yaşlı otoriter ve sofu insanlarla arkadaşlık edeceksiniz.Kulüp organizasyonunda lider olabilirsiniz.Hedeflerinizle ilgili net vizyon kazanacaksınız.Bu dönem amacınıza uymayan arkadaşlar yok olacak.Satürn on birinci evden geçerken en büyük kardeşle de sorun demektir.Hedef ve arzularda da gecikmeler olacaktır. Terfi ve yan gelirlerde değişiklik, yeniden düzenlenme olurken, çocuklarınızın hayatında da köklü değişiklikler söz konusu. Hamile kalmak isteyen yükselen kovalar için zor dönem.Üreme sistemindeki hassasiyetiniz de ortaya çıkaracaktır.

BALIK: Satürn onuncu ev transiti, iş hayatınız için sorumluluk alacağınız bir döneme girdiğinizi gösteriyor. Bu üç yıllık dönemde terfi ve itibar kazanabilirsiniz.İş ve kariyer alanınız yeniden yapılanıyor.Profesyonel anlamda çok şey çıkararak zirveye ulaşabilirsiniz.Bu oldukça önemli bir transittir.Toplum içindeki pozisyonunuz,seçtiğiniz meslekle yerinizi belirleyeceksiniz.Bu üç yıllık süre içinde,gerçek statünüzü elde edecek ve kişisel kaderinize erişeceksiniz.Bu transit size onur ve saygınlık getirecek.Eğer yasal ve ahlaki yollarla olmayan yollardan para kazanmışsanız bu transit halkın önünde gözden düşmeyi ve çöküşü de getirebilir.Annenizle ilgili çözümlenmemiş sorunları da ele alacaksınız.normalden daha fazla borca girebilirsiniz.Hırsızlık ve soygundan kaynaklanan kayıplara dikkat etmelisiniz.İş seyahatleri yapabilirsiniz, Satürn yay transiti evlilik ve anlaşma fırsatlarını da beraberinde getirecek.

Şartlarınız ne olursa olsun doğru olun doğru kalın hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.