Sarah Stage'nin doğum sonrası fotoğrafları

Sarah Stage, tüm hamilelik serüvenini neredeyse günü gününe Instagram sayfasında paylaştı. Özellikle de hiç bozulmayan formuyla dikkat çekti. Kilo almadığı için bazıları tarafından "Kendi bedenini korumak uğruna bebeğini tehlikeye atıyor" diye eleştirilen

Sarah Stage'nin doğum sonrası fotoğrafları

Sarah Stage, tüm hamilelik serüvenini neredeyse günü gününe Instagram sayfasında paylaştı. Özellikle de hiç bozulmayan formuyla dikkat çekti. Kilo almadığı için bazıları tarafından "Kendi bedenini korumak uğruna bebeğini tehlikeye atıyor" diye eleştirilen Sarah Stage, 14 Nisan'da bir erkek bebek dünyaya getirdi.

sarah-stage_4902.jpg

Stage'in oğlu, ileri sürülenlere rağmen son derece sağlık bir şekilde dünyaya geldi. Güzel manken, şimdi de minik James Hunter ile olan hayatını Instagram sayfalarında paylaşıyor. Stage, doğumdan sadece birkaç gün sonra paylaştığı pozlarıyla da bir tartışmanın odağında yer aldı.

sarah-stage_5528.jpg

"SPORUMU AKSATMADIM"

Sarah Stage, hamileliği sırasında da egzersiz yaptığını söyleyerek "Elbette programımı hiç aksatmadım. Ama hamilelik sırasında öncesinde olduğu kadar ağır şekilde kendimi yormadım" demişti.

sarah-stage_1298.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem