Şanver: Başarılar kısa sürelidir

Spor Toto 2. Lig Play-Off final müsabakasında İnegölspor'u penaltı atışlarında yenerek PTT 1. Lige çıkan 1461 Trabzon'da Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, açıklamalarda bulundu.Şanver, "Sezon başından bu yana inandığımız ve bilerek çıktığımız yolda şamp

Şanver: Başarılar kısa sürelidir

Spor Toto 2. Lig Play-Off final müsabakasında İnegölspor'u penaltı atışlarında yenerek PTT 1. Lige çıkan 1461 Trabzon'da Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, açıklamalarda bulundu.

Şanver, "Sezon başından bu yana inandığımız ve bilerek çıktığımız yolda şampiyonluğa ulaştığımız için Allah'a binlerce şükürler olsun. Trabzon halkına bu şampiyonluk hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Önemli olan şampiyonluk değil bundan sonrasıdır diyen Şanver, "İnşallah çıktığımız bu yerden Trabzon futboluna hem oyuncu, antrenör ve idareci anlamında yeni isimler kazandırırız. Başırılar kısa sürelidir. önemli olan istikrarı yakalamaktır. Pilot takımını böyle düşünmek lazım. Asıl zorlu süreç bundan sonra bu kulübü  bekliyor. Doğru işler yapıldığı taktirde hem futbolcu hem de teknik anlamda Trabzon çok şey kazanacaktır" diye konuştu.

Şanver, "Ne yazık ki üzülerek söylemek zorunda kalıyorum. Trabzon'da başarılar ve başarısızlıklar menfaatlerle değerlendiriliyor. iki gün önce kötü olan iki gün sonra iyi olur. İki gün önce iyi olan ise iki gün sonra kötü olabiliyor. Asıl sorunumuz da burada. Bu işin sadece alt yapı ile olmayacağı fakat büyük bir bölümünün kendi öz değerlerimizle dışarıdan gelen diğer değerleri de katarak başarılabilir. Bizde bunu böyle yaptık" diye konuştu.

Futbol şube Sorumlusu Yavuz Şanver, "Pilot takımımıza uygun gelecek sezon iyi bir planlama yapılması gerekiyor. Aksi taktirde şuandaki başarımızı da perçinlemiş oluruz. Öncelikle teknik ekibimize, futbolcularımıza, yönetici arkadaşlarımıza, genel menajerimize, kulüp medya çalışanlarımıza, malzemecilerimize, masörlerimize, doktorumuza, aşçılarımıza, çayçılarımıza ve diğer çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Yine şampiyonluğumuzda bize destek veren vermeyen basın mensuplarına, bürokratlara, taraftarlarımıza sporu seven sevmeyen herkese teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda gençler dünya şampiyonu olan Busenaz kardeşimizi de tebrik ediyoruz. Bu şampiyonluklar Trabzon halkına hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor