Şanlıurfaspor Kayseri Erciyesspor'u devirdi!

PTT 1. Lig'de 13. hafta mücadelesinde Şanlıurfaspor ile Kayseri Erciyesspor kozlarını paylaştı. Gap Arena'da oynanan maçta teknik direktör Tugay Kerimoğlu Şanlıurfaspor'un başında ilk maçına çıkarken, bu zorlu mücadele 2-1 sona erdi. Konuk Kayseri Erciye

Şanlıurfaspor Kayseri Erciyesspor'u devirdi!

PTT 1. Lig'de 13. hafta mücadelesinde Şanlıurfaspor ile Kayseri Erciyesspor kozlarını paylaştı.

Gap Arena'da oynanan maçta teknik direktör Tugay Kerimoğlu Şanlıurfaspor'un başında ilk maçına çıkarken, bu zorlu mücadele 2-1 sona erdi.

Konuk Kayseri Erciyesspor, 46. dakikada Üstün Bilgi'nin golüyle skora avantajınıalırken, 65. dakikada penaltı noktasının başına geçen Edinho, Şanlıurfaspor'a beraberliği getirdi. Mücadelenin son saniyelerinde penaltıdan bir kez daha sahneye çıkan Edinho, Şanlıurfaspor'u zafere taşıdı.

Öte yandan Erciyesspor'da Mehmet Seçme son dakikalarda gördüğü kırmızı kartla soyunma odasının yolunu tuttu

Her iki takımın da pozisyona girmekte güçlük çektiği maçta Şanlıurfaspor, 3 puanı alan taraf olurken puanını 15'e yükseltti. Erciyesspor ise 8 puanla son sırada kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Şanlıurfaspor deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak. Kayseri Erciyesspor sahasında Altınordu'yu ağırlayacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler