Muharrem Altıntaş

Muharrem Altıntaş

Sanayiden yoksun şehrin, duman soluyan çocukları. 

Bir Trabzon'a sığamadık arkadaş, sığamadık koskoca Trabzon'a. 

Son zamanlarda ayyuka çıkan trafik ve dolmuş zammı sorunsalı şehri kasıp kavuradursun; o mis kokan havamız nerede kaldı sahi bizim? Sararıp soluyor bu şehrin çocukları, çiçekleri birer birer. Soluyor ve yoksun kalıyor o tertemiz, meşhur Trabzon havasından. Fazla mı geldi bize bu şehir? Çok gelen gidenimiz oluyor ondandır kesin(!). Biz külliyen masumuz çünkü, çok bilinçliyiz ve farkındayız her şeyin, hakimiz her şeye.  

Başka bir Trabzon yok değerli Trabzonlular, kıymetli yetkililer. Allah'ını seven bu işe bi' çözüm bulsun. Yeşil ile maviyi bir arada göremez, nefes alamaz olduk. Havasının sertliğindendi Trabzon halkının gerginliği, şimdi bir de kirliliği, griliği eklendi. 

Sosyal ve en doğal sorumluluğumuza sahip çıkalım; bu işin uzmanı, yetkilisi her kim ise çıkıp nasıl sahip çıkmamız gerektiğini anlatsın. İnanıyoruz ki şehrine sahip çıktığı gibi havasına da sahip çıkar bu halk. Siz hele bi' yakın havayı koruma, hava kirliliğini engelleme ateşini

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR