Sanayi Yatırımlarını Trabzon'a Çekmeliyiz

Haber61 - Haber Merkezi - Ak Parti Trabzon  Milletvekili Aday Adayı Davut Çakır temayül yoklaması sonrası vatandaşlarımızla bir araya gelerek projeleri ve çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuyor.    07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan mill

Sanayi Yatırımlarını Trabzon'a Çekmeliyiz
Haber61 - Haber Merkezi - Ak Parti Trabzon  Milletvekili Aday Adayı Davut Çakır temayül yoklaması sonrası vatandaşlarımızla bir araya gelerek projeleri ve çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuyor.   
 
07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için, AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Davut Çakır, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerini aralıksız devam ettirirken,  vatandaş ziyaretlerin de aksatmadan sürdürüyor. 
Milletvekili Aday Adayı Davut Çakır, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde kendisine gösterilen ilgi ve alakadan çok memnun olduğunu belirterek,
 
 hizmet adına yola çıktıklarını,  Trabzon ve tüm halkımız için hizmet etmeye talip olduklarını vurgulayarak şunları kaydetti. “Yeni Türkiye Yolunda, hizmet amacıyla bu yola çıktık. Bu süreçte ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bizler Allah’tan her şeyin hayırlısı diliyoruz. Ziyaretlerimiz kapsamında halkımız tarafından gösterilen ilgi ve alakadan dolayı çok memnunum" dedi.
 
Çakır,  Trabzon İlinin ve ilçelerinin tüm sorunlarını hem mesleğimden dolayı hem de uzun yıllar yerel yönetimlerin içinde olduğundan dolayı bildiğini vurgulayarak şunları kaydetti. “13 yıldır AK Partimizin hizmetleri bize göstermiştir ki ülkemizde her ne sorun olursa olsun çözülmeyecek hiçbir sorun yoktur. Yeter ki teşkilatımızı ve vatandaşlarımızı canı gönülden kucaklayalım. Onların derdi ile dertleşelim, onların sıkıntısını çözme iradesi gösterelim. Trabzon'da sanayi ve imalat sektörüne kucak açmalıyız. Daha önce İstanbul'da çalıştığım dönemde İstanbul'u planlarken, önce İstanbul'a göç veren şehirleri konuşuyorduk. İstanbul artık sanayiye doydu ve vizyonunu hizmet şehri olarak açıkladı. Buradan yola çıkarak artık biz bu sanayiyi Trabzon'a çekmeliyiz. Yatırımları ilimize çekmek için bölgesel ve sektörel teşvikleri daha öne çekmemiz gerekir.
 
Kesinlikle Trabzon olarak bu fırsattan faydalanmamız gerekir. Teşviklerden faydalanıp istihdamı artırmalıyız. Sanayi yatırımını ilimize çekersek bununla birlikte yan sanayisi de ilimize gelecek. Bu da bizler için artı katma değer daha fazla istihdam yaratmamız demektir. Örneğin tersane konusunu tekrardan gündemimize alıp sivil toplum kuruluşları ve şehrimizin tüm dinamikleri ile hareket edip, istihdamı artıracak projelerle birlikte kentimizin en önemli sorunu olan işsizliği ortadan kaldırırız" dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset