Samsung S6 kavisli ekranla gelecek

Samsung’un 2014 amiral gemisi Galaxy S5'in tanıtımı yapılamam henüz 7 ay oldu ve bir sonraki model konuşulmaya başlandı. İddiaya göre Galaxy S6, Note Edge’da olduğu gibi kavisli ekrana sahip olacak. Ancak, Note Edge’ın tek kenarında olan kavis, S6’nın

Samsung S6 kavisli ekranla gelecek

Samsung’un 2014 amiral gemisi Galaxy S5'in tanıtımı yapılamam henüz 7 ay oldu ve bir sonraki model konuşulmaya başlandı.

İddiaya göre Galaxy S6, Note Edge’da olduğu gibi kavisli ekrana sahip olacak. Ancak, Note Edge’ın tek kenarında olan kavis, S6’nın çift kenarında da bulunacak.

IHS Ekran Analist Konferansı sırasında, Samsung’un kıdemli analisti Jerry Kang, Galaxy S6’nın hem sol hem de sağ tarafında bir çift kenar ekran olacağını söyledi. Jerry Kang, Samsung Galaxy Note Edge’ın aslında başlangıçta çift kenar ekran ile gelmesini planladıklarını ancak bilinmeyen nedenlerle, şirketin daha sonra vazgeçtiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem