Samsun'da annesini uygunsuz yakalayınca...

Samsun’un Havza ilçesinde 17 yaşındaki genç, annesi ile ilişkisi olduğu iddia edilen komşusunu av tüfeği ile vurarak öldürdü.İddiaya göre, 17 yaşındaki E.K., bir süredir yasak aşk yaşadıkları iddia edilen annesi ve S.K ve komşusu Abdullah Ş.’yi (45) evler

Samsun'da annesini uygunsuz yakalayınca...

Samsun’un Havza ilçesinde 17 yaşındaki genç, annesi ile ilişkisi olduğu iddia edilen komşusunu av tüfeği ile vurarak öldürdü.

İddiaya göre, 17 yaşındaki E.K., bir süredir yasak aşk yaşadıkları iddia edilen annesi ve S.K ve komşusu Abdullah Ş.’yi (45) evlerinin önündeki kanepede uygunsuz vaziyette gördü. E.K., evin arkasından dolanarak eve girdi ve evin duvarında asılı olan av tüfeğini alarak dışarı çıktı. E.K. elindeki av tüfeği ile ateş ederek Abdullah Ş.’yi vurdu. Olay yerinde hayatını kaybeden Abdullah Ş.’nin cesedi daha sonra olay yerine gelen E.K. ve kardeşleri Ç.K. ve B.K.’nin yardımı ile evden 400 metre ileride bir tarlaya götürdüler.

Daha sonra E.K. İlçe Jandarma Komutanlığı’nı arayarak, “Biri evimin yanındaki ağılımızdan koyunlarımız çalıyordu. Ateşe ederek hırsızı vurdum" diyerek kendi teslim oldu. Olay yerine giden ve E.K.’yi teslim alarak ifadesini alan jandarma ekipleri yapmış oldukları incelemeler neticesinde kısa sürede işin gerçek yüzünü öğrendi. Katil zanlısı E.K., jandarma tarafından gözaltına aldı. Av tüfeğiyle annesi S.G.’nin sevgilisi Abdullah Ş.’yi öldürdüğü iddia edilen 17 yaşındaki E.K. ile olaya yardım ettikleri öne sürülen kardeşleri 14 yaşındaki Ç.K., 13 yaşındaki B.K. ve ablaları 19 yaşındaki B.K. jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edilen cinayet şüphelisi E.K. tutuklanıp cezaevine gönderildi. Kardeşleri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Abdullah Ş. evli ve 5 çocuk babası idi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler