Samsun Atakum sele teslim!

Samsun’da sabah saatlerde başlayan sağanak yağış nedeniyle Atakum ilçesinde birçok ev, iş yeri ve tarım arazileri sular altında kaldı.Sağanak yağış, Atakum ilçesinde su baskınlarına yol açtı. Sel suları bazı evlere ve iş yerlerine zarar verirken bazı tarı

Samsun Atakum sele teslim!

Samsun’da sabah saatlerde başlayan sağanak yağış nedeniyle Atakum ilçesinde birçok ev, iş yeri ve tarım arazileri sular altında kaldı.

Sağanak yağış, Atakum ilçesinde su baskınlarına yol açtı. Sel suları bazı evlere ve iş yerlerine zarar verirken bazı tarım arazileri de sular altında kaldı. Şiddetli yağmur nedeniyle Atakum ilçesi Çakırlar Yalı Mahallesi’ndeki evleri su baskı. Atakum Belediyesi ekipleri sel sularından zarar gören yerlerde çalışmalar yaparken, bazı vatandaşlar da ev ve iş yerlerini kendi imkanlarıyla temizledi.

Özellikle Atakum ilçesindeki Çakırlar Yalı Mahallesi 6265. Sokaktaki bazı evlerin bahçeleri ve ekili alanlar sular altında kaldı. Selde Atakum ilçesinde birçok ev, çok sayıda işyeri, depo ve ekili alanlar sel sularına teslim oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler