Şampiyonlar iftarda buluştu!

Trabzonlu Muai Thai, Kick Boksçular iftarda buluştu.Neşeli bir ortamda geçen iftar yemeğinin sonrasında Avrupa Şampiyonu Kcik Boksçu Yahya Alemdağ açıklamalarda bulunarak düzenlenen yemeğin herkesi mutlu ettiğini be beraberlik anlamında güzel olduğunu bel

Şampiyonlar iftarda buluştu!

Trabzonlu Muai Thai, Kick Boksçular iftarda buluştu.

Neşeli bir ortamda geçen iftar yemeğinin sonrasında Avrupa Şampiyonu Kcik Boksçu Yahya Alemdağ açıklamalarda bulunarak düzenlenen yemeğin herkesi mutlu ettiğini be beraberlik anlamında güzel olduğunu belirtti.

Alemdağ, “Güzel bir akşamdı. Bu akşama vesile olan herkese teşekkür ediyoruz. muai thai, kick boksçular olarak iftar yemeğinde bir araya geldik. Bu mübarek günlerde sporcuların ve antrenörlerin bir arada olması sporla ve gelecekle ilgili konularda istişare etmemiz, plan program yapmamız sporu geliştirmek amaçlı güzel bir yemek oldu. Yemek bahane maksat beraber olmak. İnşallah devamı gelir“ ifadelerini kullandı.

 

img_7939.jpg

img_7940.jpg

img_7946.jpg

img_7953.jpg

img_7975.jpg

img_7994.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam