Şampiyon oldu görevi bıraktı!

Manchester United'ın Teknik Direktörü Louis van Gaal, İngiltere Federasyon Kupası'nı kazanmasının üzerinden 24 saat geçmeden görevini bıraktı. İngiltere basınından Sky Sports kamerasına takımı ile kaldığı Londra'daki otelin kapısında tek kelimelik bir açı

Şampiyon oldu görevi bıraktı!

Manchester United'ın Teknik Direktörü Louis van Gaal, İngiltere Federasyon Kupası'nı kazanmasının üzerinden 24 saat geçmeden görevini bıraktı.

İngiltere basınından Sky Sports kamerasına takımı ile kaldığı Londra'daki otelin kapısında tek kelimelik bir açıklama yapan Hollandalı teknik adam "Bitti" dedi.

i.milliyet.com.tr-.-skorer600x298-.-2016-.-05-.-22-.-van-gaal-gorevini-birakti--7073336.jpeg.jpg

Manchester United tarafından henüz resmi bir açıklama gelmezken Hollandalı teknik adamın yerine sezon ortasında Chelsea'deki görevini bırakan Portekizli Jose Mourinho'nun getirileceği kesin gözüyle bakılıyor.

64 yaşındaki Hollandalı Van Gaal, Manchester United ile çıktığı 103 maçta 54 galibiyet alırken, 24 maçı da kaybetti. Tecrübeli çalıştırıcı İngiliz ekibi ile tek kupasını dün oynanan Federasyon Kupası finalinde uzatmalarda Crystal Palace'yi 2-1 yenerek aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor