Cenap Serdar

Cenap Serdar

Salya sümüklü FETÖ ve bir kahraman lider

Kadir MISIRLIOĞLU’nun bir yazısında okumuştum aynen şunlar yazılıydı; “Ermeni olan dedesinin Pasinlerli İbrahim beyin hizmetkarlığını yaptığı yıllarda Rus işgali sırasında Ermeni ayaklanmasında İbrahim bey ve ailesi Ermeni hizmetkarın tasallutuna uğrayınca İbrahim bey hizmetkarını onun ailesinin bir bölümünü öldürür, ardından intihar eder. Olaydan sağ kurtulan Fethullah Gülen’in babası 18-19 yaşlarında iken İspir’e yerleşir. Müslüman adı alır ve bir Türk kızı ile evlenir. Gülen’in babasının “öyle bir evlat yetiştiriyorum ki bunları kendi dinleri ile vuracak” dediği de rivayet olunur.

Evet Fethullah Gülen ve onun ekibi 40 yıldır bu ülkenin altını üstüne getirmek için önce Emniyet ve Orduyu  daha sonra da diğer kurum ve kuruluşları ele geçirmek için her türlü senaryoyu gerçekleştirip, zamanla Devletin önemli mevkilerini ele geçirdiler.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, ailesi  ve çevresindekileri yok etmek için akıl almaz kirli operasyonları uygulamaya soktular, ancak karşılarında çok güçlü ve kararlı bir lider vardı sayın ERDOĞAN’ın dik duruşu karşısında başarılı olamadılar.

FETÖ; Televizyon programlarında salya sümük ağlayarak insanların ceplerini boşalttı, kurban derileri, bağışları kabul ederek zevk ve  sefa içerisinde yaşamını sürdürmeye başladı ta ki Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleri görüp tehlikeyi fark etmesiyle  oyunlarının bozulmasına vurulan ilk darbeyle titredi haşhaşi,

Vatan haini ne yapacağını bilemeyince beddualar yağdırmaya başladı, bir yandan da ülkesi ve milletini sevdiğini, okulları vasıtasıyla Türkiye’nin adını dünyaya duyurduğu açıklamalarını yaparak sempati kazanmaya çalıştı. Ancak Cumhurbaşkanımız tehlikenin boyutunun çok büyük olduğunun farkındaydı, bunu her ortamda açıklasa da bir çok zavallıya inandıramadı, en yakınındaki hainlere rağmen paralel yapılanma ile tek başına mücadelesini sürdürdü, defalarca ölüm tehlikesi atlattı, ama yılmadı “bu yola kefenimizle çıktık “ açıklamalarını yaptı her defasında,

Cumhurbaşkanımız sayın ERDOĞAN’ın ne kadar haklı olduğu 15 Temmuz akşamı ortaya çıktı, Gözbebeği Ordumuz içerisinde odaklanmış bir grup FETÖ’cü hain tarafından gerçekleştirilen kalkışma harekatı Güvenlik güçlerimiz ve yiğit Türk Millet tarafından bertaraf edildi.

Bu kalkışma her ne kadar tüm ülkede infial yaratsa da bu olay sonucunda;

Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Paralel yapı ile ilgili  yıllardır söylemiş olduğu sözlerin ne kadar doğru ve haklı olduğu, bir çok suikast atlatmasına rağmen FETÖ örgütü ile kahramanca mücadelesini ülkesi ve milleti için yaptığı,

Ülkenin doğusu, batısı, güneyi ve kuzeyinde yaşayan değişik etnik gruplara mensup insanların; Ülkesi için, milli iradenin devamı için vermiş oldukları kahramanlık mücadelesi, kazanımlarımız olmuştur.

Bu kalkışım harekatını gerçekleştiren hain odakların,  ordu içerisindeki diğer işbirlikçileri  korkudan destek verememeleri nedeniyle başarılı olamamıştır. Ancak şunu iyi bilmeliyiz ki bu kalkışım harekatının boyutu ve içeriği hiç de küçümsenecek bir yapıda değildir. Bunun arkasında gerek ordu içerisinde gerekse diğer  sivil toplum içerisinde üst düzey işbirlikçileri mevcuttur. Bunların biran önce bulunması gerekmektedir yoksa bu tehlike son bulmayacaktır. Ayrıca bu hain saldırının bir ayağı da dış güçlerdir bunun en önemli örneği Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın uçuş bilgilerinin  yabancı bir kurum tarafından hain FETÖ işbirlikçilerine servis edilmesiydi.

Bundan sonra ne yapacağız, Türk milletinin ne kadar güçlü ve kuvvetli olduğunu tüm şer odağı  hainler ve  tüm dünya görmüştür. Bu nedenle tüm gücümüzle durmadan yılmadan Devletimizin yanında yer almaya devam edeceğiz bu ülkenin bir karış toprağında salya sümüklü FETÖ ya yer vermeyeceğiz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR