Salih Dursun kendisi oynamak istemedi

Trabzonspor’un Galatasaray ile oynadığı karşılaşmada Hakem Deniz Ateş Bitnel’e gösterdiği kırmızı kart ile Türkiye gündemine oturan Salih Dursun bu karşılaşmadan sonra forma giyememişti.   Bu konu ile ilgili olarak Salih’le konuştuğunu düzenlediği basın t

Salih Dursun kendisi oynamak istemedi
Trabzonspor’un Galatasaray ile oynadığı karşılaşmada Hakem Deniz Ateş Bitnel’e gösterdiği kırmızı kart ile Türkiye gündemine oturan Salih Dursun bu karşılaşmadan sonra forma giyememişti.
 
Bu konu ile ilgili olarak Salih’le konuştuğunu düzenlediği basın toplantısında dile getiren Muharrem Usta Salih’in kendisinin oynamak istemediğini söyledi.
 
Usta, ‘Salih Dursun'un son haftalarda oynamaması ile ilgili konuşan Usta 'Ben biraz önce Salih'e dedim ki 'Salih sen neredesin' Salih dedi ki 'Psikolojim bozuldu.'. Ben de kendisine 'Bak son maçta teknik kadro seni takıma koymak istedi' dedi. Salih kendi durumu dolayısıyla oynamak istemedi. Ama Salih'i de tenzih ediyorum. O Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumla ilgili bir görüntü vermedi ama Türkiye'de sisteme bu kırmızı kartı o gösterdi' ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor